Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

5 locuri cu supă ramen bună

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 locuri cu supă ramen bună Share 5 locuri cu supă ramen bună


Cine a mâncat o dată o supă Ramen se va îndrăgosti iremediabil de acest fel de mâncare. Este sățioasă, este plină de nutrienți, are câte un pic din toate și este și extrem de gustoasă. Din păcate nu sunt prea multe locuri care au așa ceva în meniu, dar am găsit totuși 5 locuri unde poți să mănânci o supă Ramen excelentă: 

YOSHI 

YOSHI Sushi & Teppanyaki, situat în zona Floreasca, este renumit mai mult pentru sushiul foarte bun pregătit de Chef Vova, unul dintre cei mai apreciați maeștri ai bucătăriei japoneze din România. Dar și supa Ramen de aici este deosebită, așa că, atunci când mai treci pe aici, nu uita să încerci și felul ăsta de mâncare asiatică. 

Adresă: Banu Antonache 40-44. Telefon: 0749.979.521

5 locuri cu supă ramen bună

Papila 

Papila este un mic bistro unde se gătesc supe și sandvișuri gourmet. Meniul este scurt pentru că mizează mai mult pe calitate, nu pe cantitate, dar include din când în când și supe Ramen. Când le-am nimerit noi au fost excelente, așa că verificați și aici atunci când vi se face poftă de Ramen. 

Adresă: Sfinților 6. Telefon: 0753.087.799

5 locuri cu supă ramen bună

Pagaia 

Pagaia este un restaurant cu autoservire din zona Pipera, dar spre deosebire de majoritatea cantinelor de genul „împinge tava”, la Pagaia vei găsi mâncare foarte bună, chiar mai bună decât la multe restaurante de fiță. Printre supele care se servesc aici găsești și un Ramen foarte bun, cu tot ce trebuie, care vine într-o porție generoasă și extrem de avantajoasă ca preț. 

Adresă: George Constantinescu 3A.  

5 locuri cu supă ramen bună

Kanpai 

Și la Kanpai bucătarul este japonez și priceput atunci când vine vorba despre feluri de mâncare din țara sa. Așa că Ramenul de aici este cu siguranță unul dintre cele mai bune din oraș. Mai trebuie spus și că acest local trece drept Izakaya, care în cultura japoneză se traduce printr-un pub unde lumea se strânge să mănânce după orele de muncă. 

Adresă: Calinescu George 49. Telefon: 0371.184.961

5 locuri cu supă ramen bună

Zen Sushi 

Zen Sushi este unul dintre locurile cele mai la îndemână pentru a mânca un Ramen făcut cum trebuie. Asta pentru că are mai multe locații prin București, dar și pentru că este deja unul dintre lanțurile de restaurante japoneze cu vechime în România. De asemenea, Zen Sushi se mândrește cu un meniu variat din bucătăria tradițională japoneză, dar și cu prospețimea și calitatea fiecărui fel din meniu.

Adresă: Grigore Alexandrescu 56. Telefon: 0752.022.594

5 locuri cu supă ramen bună

Articol de Gruia Dragomir, Redactor Zile şi Nopţi

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută