Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019 Share 3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019


Horia recomandă!

Vineri, 13 septembrie, ora 19.30, Oxygen, la Teatrelli

Sunt curios cum va arăta în noua stagiune acest impresionant spectacol al unei mari iubiri, mai ales că protagoniștii s-au și căsătorit în viața de toate zilele. Așadar, nu-i ratați pe Antoaneta Cojocaru și pe Daniel Pascariu. Cei doi transformă comuniunea într-un sentiment mistuitor, care topește originea socială diferită a celor două personaje și, de fapt, tot ce le separă. „Oxygen”, de și cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, după textul lui Ivan Vîrîpaev, e o tulburătoare punere în scenă a unei găsiri și a unei contopiri.

3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019

Sâmbătă, 14 septembrie, ora 12.00 Etapa 5 din Turul ciclist al României

Etapa 5 din Turul ciclist al României, Șoseaua Kiseleff. Sărbătoare a sportului românesc, Turul României ajunge în București, iar dacă se aliniază astrele, de la anul, va fi și pe Eurosport, după cum am aflat la conferința de presă a acestei prestigioase competiții. Pentru conformitate, iată traseul: etapei cu numărul 5 (14 septembrie) București (100,3 kilometri, circuit urban). Piața Victoriei – Șoseaua Kisseleff – Piața Arcul de Triumf – Bulevardul Regele Mihai I – Piața Presei Libere (18 ture). Start festiv: 12:00 – Șoseaua Kiseleff, Piața Victoriei. Iar duminică, 15 septembrie, putem participa cu toții la evenimentele conexe acestei întreceri, pentru că e Bike Show: organizatorii aduc bicicletele, iar noi, distracția, în alveola Kiseleff – Piața Victoriei. Găsiți acolo Ateliere pe bicicletă (Slow Bike, Reborn Sprints, Speed Race, Siguranța Biciclistului, Acrobații, Outdoor Cyclin), Food Court, Bar, Fotonomat&DJ. Nu uitați că are loc și un concurs pentru copii, începând cu ora10.00, înscrierea fiind gratuită. Aș adăuga că România are o lungă tradiție în ciclism, fiind a șasea din lume care a găzduit un tur național, în 1934. „Mica Buclă” e inclusă în calendarul competițional al Uniunii Cicliste Internaționale, care anul acesta a promovat competiția la categoria 2.1. 

3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019

Sâmbătă, 14 septembrie, ora 23.00, DokStation: Depecheoteca New Wave, la Control

După proiecția documentarelor „New Order: Decades și „Our Hobby Is Depeche Mode”, intrăm în atmosfera specifică party-urilor din anii ’90 cu o selecție din discografia trupei care ne-a trasnformat pe atâția în depeșari, dar și un set cuprinzând new wave, synth-pop, cold wave, dark wave, electroclash, post-rock etc.

3 to do cu Horia Ghibuţiu în perioada 13-19 septembrie 2019

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută