Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Top 3 terase din Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Top 3 terase din Sibiu Share Top 3 terase din Sibiu


De fiecare dată când te gândești să bei un vin, o cafea sau o limonadă proaspătă, singur sau împreună cu prietenii, următoarea întrebare e ”Unde?”. Au răspuns pentru tine câteva mii se sibieni și un juriu specializat, în urma unui concursului ”Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”. S-a ținut cont și de modul de relaționare cu contextul urban, calitatea amenajării, flexibilitatea amenajării propuse și calitatea mobilierului. Așa că aruncă un ochi peste cele mai apreciate terase și inspiră-te pentru data viitoare când ești în căutarea unui răspuns la întrebarea ”Unde?”.

 

Teatro – strada Târgul Peștelui 8 – e singura terasă care a obținut punctaj maxim: 10. Aici poți savura un pahar de vin, o limonadă, sucuri, fresh-uri, bere sau cafea, cu toate variațiunile acesteia.

 

Grădina – bulevardul Victoriei 34 – bucătărie, bere, bucurie! Meniul cuprinde numeroase sortimente de bere la sticlă, la draft, la metru, nefiltrată, fără alcool, artizanală din Sibiu. Însă, nu lipsesc nici răcoritoarele, băuturile calde, aperitivele sau cocktail-urile.

 

Atrium – Piața Mică 16 – e în fruntea clasamentului teraselor de pe domeniul public. E simplu de înțeles de ce: are vedere spre Piața Huet și Biserica Evanghelică, spre Piața Mică și Podul Minciunilor. Atât meniul de băuturi, cât și meniul de vinuri sunt extrem de cuprinzătoare și variate în oferte.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută