Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

„Am uitat uitat cât de proaste sunt serviciile în România” de Tudor St. Popa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii „Am uitat uitat cât de proaste sunt serviciile în România” de Tudor St. Popa Share „Am uitat uitat cât de proaste sunt serviciile în România” de Tudor St. Popa


Primul şi ultimul lucru vizitat de un turist este restaurantul. Indiferent câte muzee vede, indiferent cât de curat e oaşul, indiferent cât de multe obiective istorice îi este dat să vadă, prima impresie şi ultima amintire a unui turist este restaurantul. Aşa îmi spunea un manager de restaurant în urmă cu câteva zile.

Apoi am găzduit un prieten venit din SUA, via Thailanda şi încă peste 100 de ţări vizitate pe tot globul. Genul de om care din asta trăieşte: din vizitat lumea. Deci ştie exact despre ce este vorba atunci cânt eşti turist, iar prima lui impresie despre Sibiu a fost „am uitat cât de proaste sunt serviciile în România” atunci când a fost nevoit să aştepte mai mult de patruzeci de minute pentru a primi meniul şi a i se aduce comanda la Crama Sibiană. Cu aceeaşi impresie a rămas şi a doua zi, pentru că a trebuit să schimbe restaurantul deoarece Andrei, chelnerul de la Hermania din ziua aia, a fost insuportabil de grosolan pentru că i s-au cerut jumeri. Iar ultima masă luată la Casa Frieda i-a adus o grimasă pe faţă, exclamând „Arată îngrozitor mâncare asta.”

Prima şi ultima amintire a unui turist despre Sibiu este restaurantul în care mănâncă. Încercaţi, vă rog, să vă ridicaţi la nivelul la care a ajuns numele Sibiu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută