Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Sibiu Music Fest, în centrul orașului

Pe 14 septembrie, unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România vor urca pe o scenă impresionantă care va fi amplasată în Piața Mare. Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden, BiBi și AYA sunt doar câteva din vedetele care vor încânta publicul sibian la jumătatea acestei luni.

Evenimentul ajunge anul acesta la cea de-a treia ediție și va debuta sâmbătă, de la ora 19:00, accesul fiind liber.

 

Noaptea Cercetătorilor

În data de 27 septembrie 2019, începând cu ora 16:00, universul fascinant al științei își va deschide porțile în mai multe locații ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu unde se vor organiza experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți, vizite în laboratoare și multe alte activități științifice distractive.

Vor fi premiați câștigătorii concursului „Sibiul cercetătorilor – știință, tehnologie și cultură”, cu cele trei secțiuni ale sale: „Inventatorul din mine” – Secțiunea concurs de experimente, „O zi din viața unui cercetător” – Secțiunea concurs de eseuri și „În lumea inventatorilor” – Secțiunea – concurs de desene.

 

Foodie Festival, în centrul orașului

Cele mai galonate Food – Truck-uri din România parchează pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. Organizatorii îi așteaptă pe gurmanzi, cu mic cu mare, la un adevărat festin culinar, „condimentat” cu concerte, dar și multe surprize și pentru cei mici. Ne vedem la Foodie – Street Food Cuisine între 12 și 15 septembrie pe strada Cetății și în parc.

 

Seară de film românesc, la Mango

În fiecare miercuri, Mango Bar din Sibiu propune cinefililor câte un film apreciat la nivel internațional sau un film românesc premiat și prezentat la TIFF. Accesul la filme este gratuit, iar peliculele rulează în aer liber, de dragul vremurilor Teatrului de Vară. Atunci când vremea nu o permite, filmele se mută în locația indoor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută