Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Back to School – Maratonul Educației prin Joc și Artă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Back to School – Maratonul Educației prin Joc și Artă Share Back to School – Maratonul Educației prin Joc și Artă


O relație frumoasă, de lungă durată, se construiește pe încredere. Noi credem foarte mult în acest lucru, așa că, vă invităm să ne cunoașteți, să vedeți cine sunt trainerii noștri, ce activități facem și unde, care au fost rezultatele pe care le-am avut până acum și, mai ales, ce puteți învăța, tu și copilul tău la noi.

Așadar, vă invităm cu mare drag la deschiderea celui de-al patrulea an de cursuri marca PlaYouth.

Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă, pe 21 Septembrie și Duminică pe 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN (Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Evenimentul va conține demo-uri de ateliere de chimie distractivă, origami, pictură, etc.m dar și alte activități creative și distractive pe care le pot face alături de părinți. Agenda evenimentului va fi afișată în curând pe site-ul PlaYouth.

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi partenerii comunității.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută