Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Târg de Brumar – Târg de produse handmade la Casa Universitarilor București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târg de Brumar – Târg de produse handmade la Casa Universitarilor București Share Târg de Brumar – Târg de produse handmade la Casa Universitarilor București


Asociația Anonymo Muza organizează cel mai mare târg al sfârșitului de toamnă între 23-24 noiembrie, orele 10,00-19,00, la Casa Universitarilor București, str Dionisie Lupu 46.

Cele mai renumite brand-uri handmade vă vor aștepta pentru a vă reînnoi colecția de bijuterii, haine… croșetate sau cusute manual, genți, pentru a vă alege tabloul preferat, sau decorațiuni pentru casă. Dintre aceștia amintim YRene Concept, BratinkA Fashion, Tranzit, Amintiri Tradiționale, Kreativ Art, Orfi Design, Mirabilis Art Jewelry. Tot aici veți găsi creme, lumânări parfumate și multe cadouri pentru cei dragi.

Intrarea la eveniment este gratuită. Vizitatorii vor fi întâmpinați cu multă voie bună, dulceață, și delicatese de Crăciun, iar în inima târgului vor putea participa la o tombolă cu multe premii surpriză!

Înființată încă din 2012, Asociația Anonymo Muza are ca scop crearea de proiecte culturale, expoziții și târguri, de a promova artiștii români și pe cei din spațiul european.

Mai multe detalii AICI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută