Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

S-a finalizat reamenajarea expoziţiei permanente din Palatul Brukenthal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a finalizat reamenajarea expoziţiei permanente din Palatul Brukenthal Share S-a finalizat reamenajarea expoziţiei permanente din Palatul Brukenthal


Muzeul Național Brukenthal are bucuria să anunțe finalizarea lucrărilor de reamenajare expozițională din Palatul Brukenthal.

Astfel, din data de 4 septembrie 2019, se redeschid încăperile de la etajul al II-lea, aripa de sud, care completează circuitul de vizitare cu modulele tematice: peisajul, alegoria, reprezentări ale sfinților, portretul și scena de vânătoare.

Demn de reamintit, proiectul de reamenajare a debutat în anul 2015, fiind programat în etape, astfel încât procesul de vizitare să nu fie afectat.

Prin munca de cercetare a colecțiilor în toate secțiile științifice ale Muzeului dar, mai ales, prin eforturile colegilor de la Laboratorul de Restaurare al Muzeului Brukenthal, au fost valorificate în expoziția permanentă aproximativ 3.000 de piese între care se pot întâlni obiecte expuse pentru prima dată dar și donații recente.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută