Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Carla’s Dreams, cap de afiș la Sibiu Music Fest. Organizatorii anunță mai multe zile de FEST din 2020

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Carla’s Dreams, cap de afiș la Sibiu Music Fest. Organizatorii anunță mai multe zile de FEST din 2020 Share Carla’s Dreams, cap de afiș la Sibiu Music Fest. Organizatorii anunță mai multe zile de FEST din 2020


Sâmbătă, 14 septembrie, în Piața Mare va fi la cel mai mare concert al toamnei cu cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya vor da startul distracției începând cu ora 19:00.

Începând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a treia ediție a evenimentului  o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați. Artiști de top vor urca pe scenă și promit că vor face un show incendiar la Sibiu Music Fest 2019. Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt – Carla’s Dreams, Feli, Dorian Popa, Lino Golden si Aya iar intrarea este liberă pentru ca toți sibienii să se poată bucura de sărbătoarea orașului lor.

Ediția de anul trecut  Sibiu Music Fest a strâns 35.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online. Sunt cifre impresionante, dar pe care organizatorii Sibiu Music Fest și-au propus să le depășească în acest an. O  scenă cu deschidere de 30 m, echipată cu aparatură de ultimă generație, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant va umple Piața Mare din Sibiu.

Organizatorii își anunță de pe acum intenția de a transforma începând cu 2020 evenimentul într-un “FEST” în adevăratul sens al cuvântului și anume pe mai multe zile, două sau trei, pentru un weekend întreg de sărbătoare muzicală în Sibiu. Fiecare dintre cele trei zile va fi diferită în sensul că se va adresa unor segmente diferite de public.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută