Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Locuri de distracție din România pentru o vară memorabilă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Locuri de distracție din România pentru o vară memorabilă! Share Locuri de distracție din România pentru o vară memorabilă!


În plină vară mai toată lumea visează să-și petreacă zilele libere într-un loc inedit. Și ce poate fi mai potrivit în sezonul cald decât o zi de distracție în apă? Dacă piscinele și ștrandurile din oraș nu oferă prea multe posibilități de distracție, vă recomandăm câteva locuri din România în care distracția e cuvântul de ordine. Tobogane de apă, bazine cu valuri, jocuri de interior și exterior, aventuri pe apă, zone de relaxare, toate doar pentru a vă transforma zilele caniculare de vară în cele mai prețioase amintiri. Rămâne doar să vă alegeți varianta preferată!

 

Brașovul, paradis de vară pentru amatorii de distracție și adrenalină. Atât orașul cât și împrejurimile Brașovului sunt o destinație ideală în orice sezon. Dar în timpul verii, dacă sunteți în căutare de răcoare și distracție, Paradisul Acvatic din Brașov e cea mai bună alegere: șase piscine interioare, două piscine în aer liber, tobogane de apă, trambuline pentru săritură, teren acoperit de fotbal, teren de volei pe nisip, saune, jacuzzi, grotă de relaxare, sală de fitness, restaurant și terase. Ingredientele perfecte pentru o zi de distracție în paradisul acvatic brașovean!

Bazine, tobogane, râu leneș, saune și terase, într-o fostă fabrică de armament. Aqua Park Arsenal din Orăștie e dovada că nimic nu e imposibil, nici măcar să transformi o fostă fabrică de armament într-o adevărată oază de relaxare și distracție. Centrul e dotat cu numeroase bazine, tobogane, râu leneș, saune, terase și baruri. Pentru că se află în incinta Arsenal Park Orăștie, mai aveți la dispoziție și piste de biciclete de 12 km, un dispozitiv de tip PowerFan pentru salturi libere de la 30 de metri înălțime, o tiroliană cu lungimea de 570 de metri și locuri de joacă pentru copii.

Distracție și bălăceală în cel mai mare centru de relaxare din România, lângă București. La Therme vă puteți simți ca la mare, apa are peste 30 de grade, însă un avantaj e temperatura din interior ca a unei seri de vară. Centrul e împărțit în trei zone, zona Galaxy fiind cea destinată pentru distracții. Aici veți putea testa 16 tobogane acvatice spectaculoase pentru toate vârstele, unele cu muzică și lumini, piscină interioară cu valuri artificiale cu șase programe diferite, piscină exterioară cu pool bar, dar și plajă de nisip și palmieri unde vă puteți trage sufletul la umbră.

Iașiul ascunde un loc special și exotic: piscină plutitoare, aventuri pe apă cu caiacul, hidrobicicleta, placa sau barca, pe lacul Veneția. O combinație surprinzătoare, dar care există la Tiki Village, un mic sat de vacanță amplasat pe plaja lacului Veneția de la marginea orașului Iași. Conceptul inspirat de locuri din Thailanda, Cambodgia, Bali, Vietnam și Singapore, impresionează prin accentul pe care îl pune pe natură și pe frumusețea ei. Aici puteți face baie în singura piscină plutitoare din România, care măsoară 250 de mp și a fost concepută și construită în Thailanda și instalată pe lac. În plus, puteți să vă aventurați pe apă și să optați pentru o plimbare cu barca, hidrobicicleta, caiacul sau placa.

Cățărați-vă spre culmile distracției în timp ce vă bucurați de beneficiile apelor termale. Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă bucurați de beneficiile apelor termale, dar fără să vă plictisiți, Aqua Park President e recomandarea noastră. Aflat în vecinătatea stațiunii balneare Băile Felix, aici vi se pun la dispoziție 14 piscine interioare și 6 exterioare, splash pentru copii și adulți, tobogane multiple în interior și exterior cu grade diferite de dificultate, zonă de agrement pentru copii, bazin cu valuri, grotă mediteraneană, DJ, Zumba, saune, terase, baruri, plajă cu gazon, șezlonguri și zone de food.

27.000 de mp de distracție, la malul mării. Aqua Magic din Mamaia e unul dintre cele mai cunoscut parcuri acvatice din țară și garanția unor momente magice, de neuitat. Atracțiile sunt numeroase: tobogane multiple în toate formele, culorile și dimensiunile, piscină cu personaje din povești pentru copii, multislide cu aterizare în apă, iar pentru curajoși: River Side, Space Bowl, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turboslide, Black Hole sau Super Crater. De asemenea, există zonă de șezlonguri, o scenă animată prin spectacole și concursuri, baldachine, jacuzzi, terase sau bar acvatic.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.