Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Răcorește-te cu un Frappe!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Răcorește-te cu un Frappe! Share Răcorește-te cu un Frappe!


Frappe-ul e una dintre băuturile preferate de cei care doresc să se răcorească pe timpul verii fără a renunța la cafea. Dacă la început frappe-ul presupunea amestecarea a unu sau două pliculețe de cafea instant, zahăr după gust și puțină apă, în prezent, coffee shop-urile adaugă, la cerere, lapte, diverse arome sau siropuri, alcool, frișcă sau înghețată, totul pentru a oferi o băutură tonică, intensă, catifelată și, pe deasupra, răcoritoare. Există destul loc pentru noi surprize aromate și plăcute, așa că vă recomandăm câteva locuri unde cafeaua, gheața și imaginația fac casă bună.

 

Starbucks Temperează zilele toride de vară cu un frappuccino. E o băutură asemănătoare cu Frappe, doar că are o consistență mai cremoasă, aproape ca un milkshake, cu multă frișcă și sirop de ciocolată.

 

Hug the Mug Puteți opta pentru un Frappe pe bază de ness, clasic sau cu diverse, dar nu lipsesc nici variațiile: Iced Cappuccino și Iced Latte pe bază de espresso. Totul depinde doar de gusturile fiecăruia.

 

Tekaffe – Continental Sibiu E locul care te tentează să te oprești și să savurezi o cafea aromată, alături de un desert proaspăt. Una dintre băuturile pe care nu trebuie să le ratezi e Caramel Frappe.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.