Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Galben-albaștrii lui Dan Fleșeriu joacă în FIBA Europe Cup

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Galben-albaștrii lui Dan Fleșeriu joacă în FIBA Europe Cup Share Galben-albaștrii lui Dan Fleșeriu joacă în FIBA Europe Cup


Datorită performanțelor din ultimul sezon competițional, jucătorii BC CSU Sibiu au ocazia de a lua parte din nou la meciurile FIBA Europe Cup, în cadrul cărora au mai avut șansa de a evolua în 2017.

Clubul sibian de baschet urmează să afle, în perioada următoare, dacă va debuta în FIBA Europe Cup direct în sezonul regulat. Tragerea la sorți pentru Fiba Europe Cup va fi organizată în 24 iulie la Munchen. Alături de BC CSU Sibiu, doar U BT Cluj Napoca va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2019/2020.

„Încercăm, pentru sezonul următor, să construim o echipă mai competitivă, mai valoroasă, pentru că ne dorim un parcurs cât mai bun, atât în Liga Națională, cât și în competițiile europene. O echipă mai valoroasă însă implică un buget mult mai mare și vom folosi această pauză competițională pentru a atrage lângă echipă parteneri din mediul privat dornici să sprijine performanțele echipei Sibiului”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu a lipsit sezonul trecut din competițiile europene, însă a jucat, 2017, tot în FIBA Europe Cup. Atunci, echipa a jucat un tur preliminar, dar a pierdut dubla cu BK Padubice.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.