Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Ziua animalelor, la Shopping City Sibiu

Micuții au ocazia de a participa la un nou atelier de creație, organizat pe culoarul Shopping City Sibiu. De data aceasta, copiii vor învăța să facă animăluțe, participând la activități distractive și interesante create special pentru ei.

Atelierul va avea loc pe Galeria Carrefour, în data de 6 iulie, între orele 11:00 și 14:00, iar accesul micilor meșteri va fi gratuit.

 

Geneza, balet în Piața Mare

Unul din cele mai importante evenimente ale Teatrului de Balet Sibiu, Geneza, revine în Piața Mare a Sibiului, în a doua jumătate a lunii iulie. Devenit deja tradiție, reunește scene din cele mai iubite spectacole ale companiei sibiene de balet, alături de două momente originale, semnate de tineri coregrafi.

Spectacolul va avea loc pe 19 iulie, în centrul orașului, cu începere de la ora 21:00.

 

Sibiu Guitar Meeting – Revoluții

Ediția 2019 a Sibiu Guitar Meeting aduce în fața melomanilor un salut către artiștii care au ținut calea dreaptă, înainte de ’89, cu muzică folk-rock interzisă și protestatară. Își vor aminti, de asemenea, cântecele rock autentice din anii ’90-2000, care au inspirat și bucurat generații întregi.

Toate acestea vor fi posibile în luna iulie, prin muzică, poezie, teatru și concerte – promovând în rândul tinerilor din România valorile culturii folk-rock. Totul va culmina cu Concertul Manifest al chitariştilor din România, care va celebra libertatea și diversitatea culturală.

Steagul sus și mâna pe chitară: 12-14 iulie 2019.

 

Tineri artiști din întreaga lume citesc la Sibiu

Z9 Festival, aflat la ediția a cincea, aduce și anul acesta la Sibiu tineri scriitori din 9 țări, în cadrul unui maraton de patru ore. Lecturile vor fi urmate de un afterparty.

Evenimentul va avea loc pe 13 iulie la Sibiu, în cadrul programului “Sibiu-Capitală Universitară Europeană” desfășurat de Universitatea “Lucian Blaga”. Povestea celor de la Zona nouă începe în 2010, atunci când poetul Radu Vancu, alături de doi studenți de la Litere, au organizat un cenaclu literar. Mai târziu, cu ajutorul lui Dragoș Varga și al Revistei Transilvania, cenaclul a devenit și revistă, urmând ca în toamna anului 2014 să se lanseze platforma zonanoua.com.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută