Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Peste 20 de artiși pe scena Piano Rocks 2019!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Peste 20 de artiși pe scena Piano Rocks 2019! Share Peste 20 de artiși pe scena Piano Rocks 2019!


Povestea Piano Rocks continuă și anul acesta, cu ediția cu numărul șase, programată vineri, 19 iulie, de la ora 19:00, la Sala Thalia. Așa cum a obișnuit publicul în fiecare an, Piano Rocks va propune ceva inedit și de această dată: alături de Monica Florescu (pian), dansatori de la Teatrul de Balet Sibiu și cvartetul ”Ilia”, anul acesta pe scenă vor urca 16 invitați speciali! Mai exact 16 membri din Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca. Programul va cuprinde, ca de obicei, adaptări ale unor piese rock foarte cunoscute. Datorită interesului crescut arătat de către publicul sibian, și această ediție va fi transmisă live, pe internet pe facebook.com/PianoRocksSibiu.

Spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu acordurile pianului, Piano Rocks propune sibienilor un set de secvenţe muzicale foarte cunoscute, din repertoriul pop-rock naţional şi internaţional semnate de Queen, John Lenon& Paul McCartney, Michael Jackson, Rammstein, Led Zeppelin sau AC/DC, secvențe care au fost adaptate pentru interpretare pianistică și vor fi prezentate publicului într-un mod inedit. ”Evenimentul o va avea protagonistă și în acest an pe pianista Monica Florescu. Nota inedită a acestei ediții o constituie înlocuirea tradiționalului invitat special (de regulă un solist vocal din sfera muzicii pop/rock românești) cu membrii unui cor profesionist: Corul Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj-Napoca. Alături de ei, pe scenă vor mai urca dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și Cvartetul ”Ilia” (Sibiu)” a declarat Laurențiu Străuț, organizatorul evenimentului.

Piano Rocks e un proiect 100% sibian lansat în 2014. În cele 5 ediții de până acum, pe afișul proiectului au fost incluși artiști cunoscuți ai scenei pop-rock autohtone: Radu Nechifor, Tudor Turcu, Nicu Covaci și Costin Adam (Phoenix), Paula Seling, Ovidiu Ioncu ”Kempes” (ex-Cargo) și formația Antract.

Biletele pentru concertul Piano Rocks sunt disponibile online de pe www.kompostor.ro. Preţul unui bilet e de 40 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului.

Piano Rocks ed. a VI-a e o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.