Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


SPECTACOL

Tzitzi și Poc, la TNRS

”Cel mai mare vis al copilăriei” e un spectacol plin de aventuri în care copiii cu vârste cuprinse între 2 și 8 ani descoperă ce înseamnă un vis măreț, responsabilitatea, cum să depășească obstacolele, metode de auto-disciplină, dar și cum să înțeleagă și să accepte diferențele dintre oameni. Tzitzi și Poc ajung la Sibiu sâmbătă, 13 iulie, de la ora 10:30, la Teatrul Național ”Radu Stanca”. Spectacolul e avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.

PREȚ: 20/32/45 RON

 

DEGUSTARE

Ibric și Cold Brew, la NOD Pub

NOD Pub împreună cu Ștefan Dinescu de la Corretto vă propun o incursiune în lumea cafelei, de la prăjirea cafelei până la metode de preparare pentru acasă. Sunteți așteptați sâmbătă, 13 iulie, de la ora 10, să descoperiți cum puteți obține o ceașcă cu corp ridicat, cremoasă și bună de savurat lângă un desert, folosind ibricul. De asemenea, tainele Cold Brew, o metodă unică de preparare, vor fi devoalate de specialiști pentru a învăța cum puteți prepara o cafea cu arome subtile.

PREȚ: 30 RON

 

ÎNTÂLNIRI

Ateliere de vară, la Biblioteca ASTRA

În lunile iulie și august, Biblioteca Județeană ASTRA a pregătit pentru tinerii sibieni, cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani, o serie de întâlniri cu invitați speciali, precum regizorul Florin Zamfirescu, medicul Denisa Uță, Răzvan Pop, Părintele Constantin Necula sau psihologul Mihai Sima. În cadrul acestor întâlniri, adolescenții vor avea ocazia să intre în dialog cu specialiști din domenii care vizează sănătatea, psihologia, literatura sau educație civică.

CÂND: miercuri-vineri, 11-13

 

PREMIERĂ

Spider-Man, la Cinema Arta Sibiu

Noul Spider-Man îl găsește pe Peter Parker departe de confortul casei sale din New York, tocmai în Europa, în ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanță școlară, dar care se transformă în cea mai mare provocare și aventură epică de până acum. Va trebui să înfrunte asaltul creaturile monstruoase ale celor patru elemente: pământul, aerul, apa și focul, declanșat după șocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame.

CÂND: din 5 iulie

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.