Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/07/2019
Arhiva Zile si Nopti

București devine capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii București devine capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile! Share București devine capitala europeană a frumuseții și a modei pentru 3 zile!


Peste 100 dintre cele mai frumoase modele internaționale, designeri, stiliști și personalități ale modei de pe tot mapamondul vor fi prezenți la Fashion Week by Fashiontv pentru aniversarea a 22 de ani de Fashiontv,  în cea mai exclusivistă zonă a Bucureștiului!

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea celei mai renumite televiziuni dedicată modei, Fashiontv organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din București, un eveniment grandios dedicat modei și frumuseții care va include:

  • Fashion Week by Fashiontv
  • Miss F Europe
  • FTV Fashion Awards

Pe parcursul a 3 zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by Fashiontv, peste 100 de modeledin toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumusețe, Miss F Europe, și vor prezenta colecții semnate de designeri internaționali și branduri de top. Personalități internaționale, modele, designeri și profesioniști din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuți public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internațională. Eveniment de amploare internațională, Fashion Week by Fashiontv va transforma Bucureștiul în Capitala Europeană a Modei pentru 3 zile.

Miss F Europe este un concurs de descoperire și promovare a tinerelor aspirante la o carieră de model care va reuni finaliste selecționate din toată Europa prin intermediul agențiilor de modele colaboratoare ale Fashiontv. Desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world”, Miss F Europe este un eveniment internațional care promovează frumusețea, emanciparea femeii și nu în ultimul rând, moda.

Juriul concursului va fi format din Președintele și Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum și din reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume.

Câștigătoarea marelui titlu de Miss F Europe va primi o bijuterie exclusivistă în valoare de 20.000 de euro de la Casa Mouawad.

Brandul de bijuterii Mouawad este furnizorul exclusiv de bijuterii al shourilor Victoria’s Secret, care va oferi câștigătoarei marelui titlu de Miss F Europe, o bijuterie prețioasă în valoare de 20.000 de Euro. Mouawad este recunoscut pe scară mondială și apreciat la nivel internațional pentru cele cinci titluri mondiale Guinness pe care le deține și multe dintre creațiile sale sunt purtate de celebrități de la Hollywood la cele mai importante evenimente mondiale, cum ar fi Oscarurile, Festivalul de Film de la Cannes, Globurile de Aur și multe altele.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de țări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events și Fashiontv Party.

Fashiontv este lider pe piața rețelelor globale multimedia specializate în conținut legat de fashion și lifestyle, transmițând în peste 196 de țări, 500+ locuințe și 10 milioane de locații publice.

Fashiontv prezintă și promovează ultimele noutăți în materie de modă ale celor mai renumiți și doriți designeri și mărci de lux din întreaga lume.

Fashiontv este co-producător al principalelor săptămâni ale modei, precum Milano Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week, New York Fashion Week, Festivalul de Film de la Cannes, dar produce și evenimente marcă proprie precum Fashiontv Tourism Awards, FTV Fashion Awards, Miss Fashiontv Worldwide și Fashion Week.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.