Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie – 4 iulie 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie – 4 iulie 2019 Share București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie – 4 iulie 2019


Ne gândim la buzunarul tău şi îţi prezentăm ce evenimente avem cu intrare liberă! Săptămâna asta avem: FESTIVAL, FILM, TÂRG şi LANSARE DE CARTE.

Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru

Ajuns la a 6-a ediție, Festivalul Internațional al Şcolilor de Teatru (FIST) organizat de PMB prin ARCUB, eveniment susținut de regizorul Andrei Şerban şi de actorii Marius Manole şi Şerban Pavlu, se va desfăşura între 1 şi 7 iulie iar intrarea va fi liberă şi anul acesta, publicul putând urmări la teatrele Bulandra şi Metropolis spectacole a 11 renumite facultăți de teatru şi artă dramatică, dintre care 5 din străinătate (Veneția, Passau, St. Petersburg, Bratislava şi Chişinău). Printre highlight-urile festivalului ce are ca motto “Emotion in motion. Lumea se mişcă prin emoție.”, se numără workshop-ul cu Andreas Manolikakis, profesor de regie şi actorie la celebra Actors Studio Drama School din New York, conferințele susținute de Silviu Purcărete şi Tompa Gábor, precum şi întâlnirile lui Marius Manole şi Şerban Pavlu cu participanții. Detalii pe www.fistromania.ro.

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie - 4 iulie 2019

FILM: Caravana METROPOLIS #8 

Cinematograful călător “Caravana Metropolis” revine în Bucureşti pentru cel de-al 8-lea sezon între 2 şi 7 iulie, de la ora 21:30, pe Insula Artelor din Parcul Titan. 6 filme în 6 zile, proiectate impecabil pe un ecran gonflabil de 120 m²: “Chipuri, locuri” de A. Varda, “Edmond” de A. Michalik, “Familia mea nebună” de D. Boon, “Războiul Rece” de P. Pawlikovski, “În libertate” de P. Salvadori şi “Caisă” de Al. Mavrodineanu.

TÂRG: “Strada Anticarilor” @ Piaţa Sfântu Anton

Până pe 15 iulie, Piaţa Sfântu Anton continuă să fie un loc de promenadă care aminteşte de târgurile din Micul Paris prin cele 40 de standuri de anticari care oferă posibilitatea achiziţionării de cărţi vechi, tablouri, ceramică, bijuterii de epocă, piese de mobilier, monede, ş.a.m.d., iar pe posesorii de biciclete vechi îi aşteaptă piese de schimb şi chiar şi un service mobil. Orar: 10:00-21:00 (sâmbătă şi duminică).

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie - 4 iulie 2019

LANSARE CARTE: “Bolder. Cum să profiţi de o viaţă mai lungă”

Luni, 1 iulie, de la ora 18:30, Carl Honore, cunoscutul autor de bestseller-uri traduse în 34 de limbi şi promotor al conceptului de Slow Movement, speaker TED cu aproape 3 milioane de vizualizări, va participa la lansarea celei mai recente cărţi ale sale, “Bolder. Cum să profiţi de o viaţă mai lungă”, va răspunde la întrebări şi va acorda autografe în cadrul întâlnirii cu cititorii de la Librăria Diverta Lipscani.

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 28 iunie - 4 iulie 2019

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.