Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Premierele săptămânii 21-27 iunie, la Cinema One

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premierele săptămânii 21-27 iunie, la Cinema One Share Premierele săptămânii 21-27 iunie, la Cinema One


 

 

 

Odată cu acest amestec de SF, acțiune și comedie, vedem continuarea francizei ,, Men in Black’’ și apoi ne bucurăm de un al doilea lungmetraj semnat de László Nemes, cel care a câștigat atât Globul de Aur cât și Oscarul pentru ,,Fiul lui Saul’’ (considerat primul film maghiar din istorie ce a înregistrat atâtea premii  în palmares).

Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Iată filmele pe care le poți vedea în această perioadă:

1.Men in Black 3D
Bărbați în Negru Internațional

Premierele săptămânii 21-27 iunie, la Cinema One

Este al 4-lea film din seria “Men in Black”, după filmele regizate de Barry Sonnenfeld în 1997, 2002 și 2012. De “MIB: International” nu se va ocupa, însă, tot Barry Sonnenfeld, ci F. Gary Gray, cunoscut pentru filmele “The Italian Job” (2003) și “The Negotiator” (1998). În rolurile principale apar Tessa Thompson, care a jucat în serialul de succes “Westworld”, Chris Hemsworth – supereroul Thor din universul cinematografic Marvel și Liam Neeson, care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți actori ai momentului, prin filme ca “Taken” (2008), “The Grey” (2011) sau “Kinsey” (2004). Cum reiese și din titlu, noul film din serie trece de la particular la universal, de la New York, la o arie mai largă.
Într-o noapte, când agentul M avea 6 ani, un extraterestru a intrat accidental în dormitorul acesteia, fapt ce i-a făcut pe bărbații în negru să apară și să rezolve situația. Aceștia le-au șters memoria părinților, însă nu și fetei, care s-a prefăcut că doarme. Până la maturitate, aceasta a trăit știind de existența extratereștrilor și de organizația secretă MIB, din care își dorește să facă parte. Dându-și seama că un extraterestru intră în oraș și trebuie oprit, se folosește de această oportunitate să urmărească agenții înapoi în sediu, unde o întâlnește pe Emma Thompson, Agentul O. Reușește să o convingă și primește prima ei misiune. Apariția unui personaj feminin este surprinzătoare, provocatoare și dă startul unei misiuni explozive, plină de umor și efecte speciale.

Distribuit de: InterComFilm Distribution

De ce să-l văd?
“Men in Black: International” este un amestec de SF, acțiune și comedie – o rețetă ce face acest film savuros.

2. Sunset 
Apusul 2 D

Premierele săptămânii 21-27 iunie, la Cinema One
Suntem în Budapesta anului 1913, în inima Europei. Sunset ne introduce în povestea tinerei Irisz Leiter, care, ajunsă în capitala Ungariei speră să-și găsească un loc de muncă în magazinul de pălării, care a aparținut părinților acesteia. Din păcate, nu este bine-venită, iar această dorință se spulberă în momentul în care este refuzată de noul proprietar, Oszkár Brill. În magazinul de pălării, singurul loc care îi mai aduce aminte de părinți, va afla de la un necunoscut că încă mai există o persoană care o leagă de trecut:  Kálmán, fratele acesteia.

Trebuie să vă spunem că în prim-plan îi vedem pe Juli Jakab și românul Vlad Ivanov.

De ce să-l văd?
Sunset ne teleportează în centrul unei societăți dispuse să-și uite trecutul.

Distribuit de: Voodoo Films

Vizionare plăcută

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.