Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Grădina cu Teatru ca odinioară – Eu, tu și-o eclipsă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Grădina cu Teatru ca odinioară – Eu, tu și-o eclipsă Share Grădina cu Teatru ca odinioară – Eu, tu și-o eclipsă


Haideţi cu noi în gradină la teatru ca odinioară! Râsul arde caloriile! Nu știm dacă râsul îndulcește moravurile, dar sigur ne face mai buni. Haideți să râdem mai mult pe 27 iunie de la ora 20:00 la Prăjituresele din strada Ştefan Cel Mare nr 5 Voluntari!

Mâncați o felie de quiche sau o prăjitura cu gustul copilăriei, savurați o comedie in aer liber, iar apoi merge un pahar de vin , în căutarea gusturilor de altădată, în care oamenii mai aveau timp să se și bucure.

Prăjiturile noastre sunt bucatele de stare de bine, frânturi de zâmbet rătăcit prin livada de cireși în floare, un petic din seninul cerului întrezărit de pe patul de iarbă proaspăt cosită. E modul nostru vechi și simplu de a privi lumea, pentru că simțim nevoia să oferim ceva și pentru că lucrurile simple contează.

Mare atenția la eclipsele pe care telefoanele mobile, aceste cutii negre ale vieții noastre de zi cu zi, le pot provoca atunci când secretele ies la iveala. Dar despre toate acestea vă vom povesti în seara aceasta in piesa EU,TU ȘI-O ECLIPSĂ! într-un spațiu neconvențional dar foarte pitoresc!

Pe toți ne bântuie nostalgii nebănuite, știm că unele lucruri nu le poți întoarce niciodată. Dar altele…. Voi cum stați cu dorurile? Ce vă bântuie azi? Veniți la noi în grădină poate vă mai alinăm câteva dintre ele!

Distribuţie:
– Andreea Mateiu
– Radu Ciobanasu
– Alexandra Stroe
– Sergiu Costache
– Silvia Gasca
– Catalin Frasinescu
– Madalin Mandin
– Toria Dragulescu

Regia: Bogdan Drăgulescu
Scenografia: Daniela Drăgulescu

Spectacol recomandat +16 ani.

Cum te putem ajuta?
Dacă ai întrebări despre evenimentul nostru sau vrei să afli mai multe informații despre noi, așteptăm să ne contactezi.

Strada Ştefan cel Mare 35, VOLUNTARI 077190

REZERVĂRI _0724851926 | 0728312811

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.