Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

The Soviet

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Soviet Share The Soviet


Că tot a explodat internetul cu serialul Cernobîl (și chiar e mișto, recomandăm), ni s-a părut potrivit să vorbim puțin despre mica oază sovietică din Cluj, de pe Clemenceau numărul 2.

De când s-a deschis, The Soviet a atras atenția multora pentru conceptul interesant pe care îl propunea. Un blast from the past din era comunistă, dar cu foarte mult umor și o atmosferă tovărășească plăcută. De la cafea excelentă și la un preț decent (chiar mic, de fapt, mai ales dacă prinzi oferta Cafeaua Poporului + suc sau nectar la 8 lei), la cocktailuri originale servite la borcan, bere, vin și altele, meniul The Soviet nu duce lipsă de absolut nimic.

E genul de local în care-ți duci amicul care vizitează Clujul pentru prima dată, pentru că vrei să aibă amintiri plăcute după vizită. Și The Soviet mereu creează amintiri plăcute.

 

Încearcă @ The Soviet

Cocktailurile sunt sfinte la The Soviet și fiecare poartă o doză sovietică sănătoasă și alte doze și mai sănătoase de alcool. Încercați aici un „Securistu`”, o combinație pe bază de votcă, sirop de caramel, suc de merişoare şi scorţişoară, gândită astfel încât să ne aducă aminte de prăjiturile alea bune din copilărie. Dar lista cocktailurilor este lungă și dacă nu știți ce să cereți, vă ajută echipa cu o recomandare.

 

Clemenceau Nr. 2

0749 902 484

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.