Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Music Outdoor Experience

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Music Outdoor Experience Share Music Outdoor Experience


Chestii ce nu țin de muzică

E destul de simplu: motivul principal pentru care mergem de multe ori la un festival de muzică este, evident, muzica. Ori vedem ceva nume pe afiș pe care vrem să-l prindem pe scenă, sau cunoaștem profilul muzical al evenimentului atât de bine încât nici nu prea contează factorul „cine”. MOX intră cam în a doua categorie și v-am mai povestit cu alte ocazii despre cine va urca pe scenele festivalului. Dar MOX nu e doar despre muzică, așa că hai să vedem ce alte activități ne așteaptă aici.

SPOILER: sunt mișto.

Festivalul din pădure e cunoscut și pentru seria de ateliere pe care le organizează pentru comunitate, iar ediția din acest an nu face excepție. Ne distrăm cu ateliere de pictură, confecționat măști tradiționale, string art, împletit codițe, sau chiar unul de parkour. Dacă nu vrei să umbli neapărat prin zonă, MOX îți oferă toate motivele să rămâi în perimetrul festivalului și să interacționezi cu alți participanți. Diminețile le poți începe cu o sesiune de yoga în pădure, iar seara de relaxezi la Cinemobil unde te poți uita la desenele alea animate pe care le iubeai când erai mic.

Focuri de tabără, hamace, foodcourt, swings – chestiile astea completează settingul MOX. Și ca să-ți dea o mână de ajutor, echipa MOX oferă transport gratuit spre și de la festival chiar din Cluj, iar campingul este și el gratuit.

Nimic nu-ți lipește la MOX, vezi să nu lipsești tu, că sigur o să-ți pară rău că nu ți-ai luat bilete..

 

11-14 iulie

Coada Lacului Drăgan, Valea Drăganului, Cluj

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.