Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cluj Craft Beer Festival 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cluj Craft Beer Festival 2019 Share Cluj Craft Beer Festival 2019


Primul festival de bere artizanală din Cluj se întoarce! Hai în Iulius Parc în perioada 11-14 iulie pentru a te bucura din plin de 4 zile magice la Cluj Craft Beer Festival. Ediția a treia.

Organizatorii promit că în acest an festivalul va fi mai mare și „mai plin” de bere artizanală ca celelalte ediții. În total, vor fi aproximativ 100 de sortimente de bere pe care le putem degusta, de la vreo 20 de berari artizanali. „Lineup-ul” include selecții de la Bereta, Anagram, Ground Zero, Hop Hooligans, Perfektum, Zăganu și multe altele.

" "

Deșii berea este elementul principal care ne va aduce împreună la festival, știm din alte ediții că nu este singurul. Cluj Craft Beer Festival promite și în 2019 o zonă de food trucks unde ne putem face poftele, că doar se știe că berea-ți deschide apetitul. În plus, vor fi concerte în aer liber și chiar și o zonă dedicată copiilor, pentru că deși cei mici nu se pot bucura de toate „bunătățile” de la festival, asta nu înseamnă că nu sunt și ei bineveniți să se bucure de atmosferă.

Cei care nu doresc doar să deguste pot sta liniștiți, pentru că la festival avem și o serie de ateliere unde putem afla mai multe despre berea artizanală, ca să te poți lăuda data următoare când ieși cu amicii în oraș.

Bere? Checked. Muzică live? Checked. Mâncare bună? Checked. Ce altceva să mai vrei de la un festival? Ne vedem direct în Iulius Parc cu paharul în mână!

P.S. anul ăsta paharele nu vor fi de plastic, ci reutilizabile. Love.

11-14 iulie

Iulius Parc

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută