Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Charlie Pub

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Charlie Pub Share Charlie Pub


Câteva locuri din orașul ăsta mare vor rămâne mereu pe lista „restaurante în care poți să mergi oricând”. Unul dintre acele locuri este chiar Charlie, pe care probabil îl descoperi mai întâi ca bar, la un cocktail fancy într-o seară și, pe urmă, arunci un ochi și în meniu și observi că treaba-i serioasă. Îl găsim chiar în centrul orașului, în Piața Muzeului.

Bucătăria de la Charlie este una eclectică, cu preparate internaționale, dar nu poți zice neapărat de unde-și găsește inspirația. Mai degrabă, s-a mers pe ideea asta de a avea o serie de preparate care să acompanieze bine băutura de la masă, deci când mâncați aici musai să întrebați ce să comandați lângă masă – whiskey? Cocktail? Vin? Ce merge mai bine.

Găsim aici de la burgeri clasici cu garnituri de wedges, cu burgeri mai special cu sos de ardei, sau steak-uri, salate, creveți și chiar și paste. Pentru că-i vară, și pentru că probabil ne înghesuim pe terasă că așa-i cel mai bine vara, musai de încercat este și profiterolul cu înghețată de mango. E foarte răcoritor, numai bun să facem față temperaturilor ridicate și pe deasupra este și extraordinar de bun.

Noțiunea asta de „a mânca bine” parcă s-a născut la Charlie. Este definiția unui local de răsfăț, în care simți că poți merge oricând (mic dejun, prânz, cină) și pentru orice scop. Câteva ore aici vor fi cu siguranță relaxante și plecam de aici mereu cu bateriile reîncărcate. Mai mult ca sigur de asta simțim mereu că trebuie să-i facem o vizită.

Piața Muzeului 3

0741 055 821

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.