Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 21-27 iunie 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii București pe gratis: evenimente gratuite perioada 21-27 iunie 2019 Share București pe gratis: evenimente gratuite perioada 21-27 iunie 2019


VegFest 2019: Despre verde. Despre viata. Despre viitor.

Festivalul VegFest, evenimentul cu cea mai mică amprentă de carbon din România, își invită publicul în perioada 21-23 iunie în curtea si grădina Casei Universitarilor, pentru a le încânta papilele gustative cu delicioasele mâncăruri vegane și pentru a descoperi produsele vegane a peste 40 de producători locali și internaționali. Festivalul oferă publicului, pe lângă o experiență culinară inedită, inclusiv posibilitatea de a cunoaște activitatea business-urilor vegane și a ONG-urilor dedicate protecției mediului și animalelor, și de a participa la workshopuri de nutriție și sport, ateliere pentru copii, activități de wellbeing și ateliere de gătit. Prima zi se va încheia cu finala „Vegan Burger Challenge”-ului, eveniment la care se vor lupta pentru titlul de „Cel mai bun burger vegan” câștigătorii ultimelor 3 ediții.  Burgeri, pizza, inghetata? Sunt de toate.

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 21-27 iunie 2019

EXPOZIȚIE: “Sneakers ART Exhibition” @ SOTO  

Între 21 iunie și 12 iulie, SOLE AND SHAPE prezintă la Soto Cafe/Bar din General H.M. Berthelot nr. 86 “Sneakers ART Exhibition” – powered by Fotoshop, expoziție dedicată în egală măsură curioșilor și fanaticilor culturii sneakers și pasionaților de artă digitală, mai ales că de la tipar şi până la era digitală, posterul a fost adaptat,  readaptat şi transformat în mod continuu pentru a răspunde nevoilor de  comunicare. 

București pe gratis: evenimente gratuite perioada 21-27 iunie 2019

FESTIVAL: CANTUS MUNDI FEST

În perioada 27 – 30 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, are loc cel mai mare eveniment naţional de educaţie şi integrare socială prin muzică! Artişti de renume ai muzicii clasice, pop, rock şi folk vor cânta alături de mii de copii din corurile Cantus Mundi. Activități conexe pentru cei mici: de la piscină cu bile, water fight și board games până la zone de testare a instrumentelor și genurilor muzicale.

FOOD FESTIVAL: Fish Festival @ Berăria H

Între 21 și 23 iunie, pe terasa de peste 1,000 de locuri a Berăriei H spre lacul Herăstrău se desfășoară a 2-a ediție a Festivalului Peștelui. În așteptarea gurmanzilor bucureșteni, bucătarii se pregătesc să prepare în zona de #livecooking zeci de preparate pe bază de pește românesc, scoici și fructe de mare, în cadrul unui ospăț de 3 zile condimentat cu experiențe atractive. Program: 10:00-23:00 (vineri: 16:00-23:00).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.