Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

ERA Park Oradea sărbătorește românește. Vino și tu, duminică, la Ziua Iei!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ERA Park Oradea sărbătorește românește.  Vino și tu, duminică, la Ziua Iei! Share ERA Park Oradea sărbătorește românește.  Vino și tu, duminică, la Ziua Iei!


ERA Park Oradea sărbătorește din nou Ziua Iei, printr-o serie de evenimente dedicate celor mici! Va fi un adevărat festival al veseliei, care se va desfășura duminică, 23 iunie, între orele 16:00 și 19:00, sub cupolă, intrarea fiind liberă pentru toată lumea.

Cei care vor trece pe la centrul comercial din Calea Aradului se vor putea întrece în jocurile copilăriei, vor asculta diverse cântece tradiționale, vor încinge hore sau vor participa la alcătuirea Hărții României dintr-un lanț uman.

Doritorii vor putea „lucra” la Roata Olarului, în vreme ce pasionații de fotografii se vor putea poza cu un panou tematic tradițional.

Copiii sunt chemați să construiască o fermă a animăluțelor și, nu în ultimul rând, iubitorii lucrului de mână sunt așteptați și la un atelier de împletit brățări.

Cum se vede, deci, activitățile din Ziua Iei vor fi diverse și potrivite pentru toată lumea.

Vino și tu să sărbătorim românește, la ERA Park Oradea. Te așteptăm cu drag!

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.