Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cum să ne pregătim pentru vacanța la mare în 3 pași?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să ne pregătim pentru vacanța la mare în 3 pași? Share Cum să ne pregătim pentru vacanța la mare în 3 pași?


În sezonul estival, marea e una dintre cele mai căutate destinații. Indiferent în ce ape alegeți să vă scăldați, până ajungeți la plajă trebuie să faceți față cu brio pregătirilor pentru vacanță.

Primul pas și cel căruia trebuie să-i acordați o foarte mare atenție e pregătirea fizică. Dacă vreți să scăpați de temerile legate de felul în care veți arăta în costum de baie, atunci e important să optați pentru o dietă ușoară, mediteraneană, să renunțați la alimentele și băuturile care vă balonează, la alimentele bogate în sodiu și să faceți cât mai multă mișcare fizică: mersul pe jos, pedalatul sau alergatul în parc pot face minuni. De asemenea, nu uitați să scăpați de părul nedorit de pe corp, să acordați o atenție sporită tenului, manichiurii și pedichiurii.

Al doilea pas constă în alegerea unui costum de baie care să vi se potrivească perfect cu silueta. Trebuie să țineți cont de două reguli: dacă vreți ca șoldurile să pară mai mici, optați pentru un model cu un imprimeu bogat sau o culoare mai evidentă în partea de sus, iar dacă vreți să distrageți atenția de la burtă, evitați costumele întregi.

Al treilea pas vă poartă spre geanta de plajă. Din ea nu trebuie să lipsească: o pălărie, o pereche de șlapi, o eșarfă, cremă cu protecție solară, un balsam de buze, ochelari de soare, un prosop, o trusă de prim ajutor.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.