Dacă lucrezi într-un domeniu legat de internet, media, marketing sau advertising trebuie să fi auzit deja de iCEE.fest.
Dacă nu, îți vom spune că e un eveniment anual care întrunește liderii Google, Facebook, YouTube, LinkedIn ca să-ți vorbească despre secretele succesului lor și să te pregătească pentru un viitor tenebros sau luminos – depinde de capacitățile tale de analiză pe care le vei dezvolta după discursurile lor. Mai mult, vom afla împreună cum internetul schimbă democrația.
Sinteza evenimentului arată astfel: 200 de speakeri și invitați, reprezentanți ai marilor companii focusate pe Internet și noile tehnologii, vor urca pe cele 8 scene ale festivalului UPGRADE 100, noul concept al festivalului iCEE.fest – care are loc joi și vineri(13-14 iunie), la „Grand Cinema & More”, din Băneasa Shopping City.
Festivalul aduce în oraș ’’futuriști’’ din toată lumea ale căror nume ne dau fiori (plăcuți) pe șira spinării. Vorbim despre Walter Greenleaf, Matthew Grifin sau Salim Ismail, care vor ține și conferințe adresate publicului larg și posibil mai puțin înclinat către acest domeniu vast.
Festivalul, lansat la București în 2012, a ajuns la cea de-a 8-a ediție și are o nouă poziționare, care analizează impactul schimbărilor provocate de digital în toate domeniile de business – fără să renunțe la atenția acordată zonei de comunicare digitală, media și marketing online.
Salim Ismail, co-fondatorul „Singularity University” și membru în bordul celebrei fundații „XPRIZE” și autorul best-seller-ului „Exponential Organizations”, a transmis un mesaj celor care participă, săptămâna viitoare, la noul iCEE.fest: UPGRADE 100.
„În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!” – a spus el, după ce a consultat agenda amplă a festivalului care aduce la Bucuresti peste 150 de experți în studiul transformărilor provocate în business si în societate de Internet si de noile tehnnologii.
Se spune că ontogeneza speciei noastre este de neconceput în absența forței modelatoare a puterii, iar pentru că nimic nu e întâmplător, evenimentul o să aibă un robot ca host, ca să vedem cine ne va înlocui…(?)
Îl cheamă E-5CU și probabil are deja are un job mai bun decât noi, e managerul unei clădiri din București. Dacă șefii noștri vor arăta așa, nu e deloc prematur să începem să comunicăm cu un robot.
„Schimbarea numelui nu vine doar ca urmare a faptului că aria de preocupări și domeniile acoperite de festival s-au schimbat, în timp – ajungând în zone precum fintech, blockchain, e-health, guvernare publică – , dar nici focusul festivalului nu mai e strict pe Europa Centrala și de Est, ci pe toate piețele emergente din regiune. Avem un număr important de participanți care vin din afara CEE iar România a ajuns la nivelul la care poate găzdui un eveniment amplu, internațional și relevant pentru o arie geografică mai largă”, explică antreprenorul Dragoș Stanca, fondator și organizator al festivalului.
Agenda evenimentului este extrem de complexă, explicații sunt aici.
Anna Antal