Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars la festivalul VIBE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars la festivalul VIBE Share Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars la festivalul VIBE


Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars a VIBE Fesztivál headlinerei

A marosszentgyörgyi Vibe Fesztiválon július 4-7. között ismét egymásra talál az erdélyi, a magyarországi és az európai könnyűzene. A szervezők hangulatos környezetet, baráti légkört és hatalmas bulikat ígérnek. A VIBE Koli tudásfóruma a ráadás: influenszerek, egyetemi előadók és kutatók fognak a millenniumi nemzedéket érintő témákról beszélni.

„A VIBE eddigi történetének legnagyobb előadóit sikerült a Marosvásárhelyre hívni” – mondta Polacsek Péter. A fesztivál kommunikációs koordinátora kiemelte, a nemzetközi sztárfellépők mellett Magyarország toplistás zenekarai és Erdély legjobb lemezlovasai is fellépnek. A pályakezdő zenei fellépők megjelenésére különös hangsúlyt fektetneknek. Ebből a célból szervezték meg az Epic Music Battle zenei vetélkedőt, hozták létre a Black Box elektronikus zenei színpadot. Az eddigi években rengetegen érdeklődtek a fesztiválon a divat, a közéleti kérdések és művészeti programok iránt. Erre a Fashion Cornerben, a Koliban és a Kerengőben volt és lesz lehetőség.

A harmadik VIBE-on fellép a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó meghívottja, Lost Frequencies, Modestep, Alle Farben, Foreign Beggars és a legismertebb magyarországi zenekarok, mint a Punnany Massif, Halott Pénz, Kowalsky meg a Vega, Follow the Flow, Horváth Tamás, Krúbi, Fran Palermo, YesYes, Sky Fanatic és Drop The Cheese. Visszatér a Wellhello, ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál és Kistehén is. Ott lesz a hip-hop képviseletében Saiid, NB és persze a Bëlga. Az X-Faktor győzteseiről sem feledkeztek meg a szervezők, a VIBE-on ott lesz a hazai kedvenc USNK.

 ___________________________________________

Lost Frequencies, Alle Farben, Modestep și Foreign Beggars la festivalul VIBE

A treia ediție a festivalului VIBE (4-7. Iulie) aduce artiști de talie mondială la Târgu Mureș: va urca pe scenă DJ-ul belgian, Lost Frequencies, al cărui megahit, Are You With Me a ajuns deja la peste 300 de milioane de vizualizări pe Youtube. Pe scena Blue Arena va urca și unul dintre cei mai cunoscuți interpreți dubstep, Modestep (DJ Set), dar și Alle Farben, un DJ german care combină stilurile techno, minimal și house, având peste 100 de milioane de vizualizări la câteva dintre piese. Pe Magenta Stage va urca Foreign Beggars, o trupă britanică care va aduce cu totul altceva decât cei prezentați până acum: combină stilul rap cu dupstep, trăindu-l la intensitatea unui concert underground.

Pe lângă artiștii internaționali, la VIBE vor ajunge cei mai buni interpreți din Ungaria, dar și multe trupe și DJ locale emergente. Desigur, vor urca pe scenă și artiști târgumureșeni cunoscuți, ca DJ Shiver sau Thomas Pcz & C A Strings.

Pe lângă concerte, organizatorii recomandă festivalierilor să viziteze Fashion Corner, un spațiu social, unde pot găsi haine și accesorii contemporane de la designeri locali și talentați, pot încerca salonul de frumuseți sau pot să bea o cafea bună cu prietenii.

Bilete și mai multe informații se găsesc pe siteul www.vibefestival.ro/ro.  

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută