Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Vintage Bistro

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Vintage Bistro Share Nou în oraș: Vintage Bistro


Știam de ceva vreme de Vintage Delivery – v-am mai zis de zilele alea leneșe în care nu avem energia să ne deplasăm undeva pentru masa de prânz sau cină și alegem să ne comandăm. Vintage Delivery era o opțiune recurentă, mâncarea lor fiind super gustoasă de fiecare dată. Ei bine, când am auzit că și-au deschis și un locușor de vizitat, normal că ne-am entuziasmat super tare. Și vă povestim și vouă despre el chiar acum!

Vintage Bistro s-a deschis fix în buricul târgului, pe strada Virgil Fulicea numărul 2, deci e super simplu să ne facem drum spre el într-o zi. Localul în sine este destul de stylish, și a plusat mult pe ideea asta de vechi/vintage, dar cumva fără să se încarce gratuit cu o grămadă de accente doar ca să te ducă la ideea de bistro din anii 40-50. Multe elemente maronii, scaune și fotolii comode, mese (și) de sticlă, pereți de cărămidă, câteva fotografii vechi agățate cu gust și that’s it. Vizual, e foarte plăcut și creează o atmosferă destul de cozy, cumva de local în care să ieși la o primă întâlnire, dar nu numai.

Cât despre meniu, la Vintage Bistro (și Vintage Delivery, de altfel), regăsim fix acele preparate de care ni se face mereu poftă și vrem să ieșim în oraș să le degustăm: pizza, burgeri, paste, grilluri, pane-uri, grătare și din astea. Din acestea, există opțiuni „clasice” și opțiuni speciale, precum un burger din carne de mistreț pe care probabil nu l-ați mai gustat prin alte locuri. Ei îl au, și e super bun, e de încercat.

Pe scurt, e super mișto la Vintage Bistro, să-l vizitați cât mai repede.

 

Str. Virgil Fulicea nr.2

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.