Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Indigo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Indigo Share Indigo


Salut, aveți un moment să vorbim despre Indigo și cât de mult ar trebui să-i sunați să va faceți o rezervare chiar acum? Super, să începem!

Restaurantul Indigo se află chiar pe Piezișă, însă să nu credeți că e un local „studențesc”, sau ceva din zona asta. Localul oferă servicii impecabile și veți fi impresionați de tot încă de la prima vizită – aspectul restaurantului, servirea, varietatea preparatelor și alte cele. La Indigo putem descoperi mâncarea indiană autentică. Probabil știți deja, probabil nu, dar în bucătăria indiană cam cele mai importante ingrediente sunt mirodeniile – acest tip de mâncare este foarte aromat, lucru imposibil de redat doar cu sare și piper. Fără condimentele astea tradiționale, n-are cum să îți iasă mâncarea indiană. Dar cei de la Indigo și-au propus de la început (sunt cam de vreo 8 ani pe piață) să fie autentici înainte de toate, așa că aduc aceste mirodenii din străinătate pentru a rămâne cât mai fideli gustului tradițional indian.

Mai mult, aici vom găsi singurul restaurant din Cluj care oferă preparate găsite din stil Tandoori – un tip de cuptor cilindric și o metodă foarte veche de a găti provenită din Asia. Ok, ingredientele per se sunt de la noi – dar sunt proaspete, iar toate produsele se fac de la 0 în bucătăria Indigo.

Sunt multe motive de mers la Indigo, de la descoperirea de bunătăți culinare indiene, la dorința de a mânca în oraș ceva proaspăt și bun, fără să ne stresăm de adaosuri și conservanți. Deci, cum rămâne cu rezervarea aia?

 

Str. Piezisa Nr. 10

0740 910 688

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută