Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Glossary of Distant Narratives

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Glossary of Distant Narratives Share Glossary of Distant Narratives


Ovidiu Anton, Andrea Bellu & Matei Bellu, Larisa

Crunțeanu, Andrea Faciu, Istvan Laszlo, Raluca Popa

PILOT, Fabrica de Pensule, Henri Barbusse, nr. 59 -61

 

Noul program de arte vizuale dezvoltat de echipa Fabricii de Pensule debutează cu expoziția Glossary of Distant Narratives, o expoziție video definită ca un comeback show cu un grad înalt de încărcărcătură emoțională.

Glossary of Distant Narratives

Glossary of Distant Narratives este un efort de a readuce în contextul local artiști care au devenit deja parte din ceea ce am putea numi o narațiune europeană și fragmente din istorisirile acestora. Cei 6 artiști vizuali prezenți în expoziție transferă o parte din experiența de dincolo de granițe în propriile piese, folosindu-se de capacități și emoții universale, din cele care înlesnesc transmiterea (primară) a unor comunicări către oricine de oriunde.

Expoziția este realizată de Lateral ArtSpace și Fabrica de Pensule și se poate vizita până în data de 5 iulie, de luni până vineri, între orele 14:00 – 18:00.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută