Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

3, 2, 1 – START

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3, 2, 1 – START Share 3, 2, 1 – START


Dragi cetățeni, a venit! O chemăm de luni de zile și ea și-a făcut apariția, ce-i drept, încă puțin timidă, dar calendarul nu minte deloc. Vara e aici, ceea ce înseamnă 2 lucruri: concediile sunt după colț, iar festivalurile la fel.

Mereu mi s-a părut un joc ceva mai periculos să-ți planifici concediul de vară când stai în Cluj. Sezonul cald e aproape sinonim cu sezonul de festival, care la noi începe chiar de la final de mai cu TIFF-ul. După festivalul de film, ne așteaptă câte un eveniment aproape în fiecare weekend. Între 6-9 iunie avem Beer Crafters Festival. Imediat după vine ClujPride, un marș în aparență, dar mai degrabă un festival plin de evenimente faine pentru public. Restul, se țin aproape lanț: Sports Festival, Elementum, Festivalul Luminii, Cluj Never Sleeps, Jazz in the Park, Electric Castle, Untold – am uitat ceva? Probabil, le-am scris așa din memorie, dar cred că înțelegeți idea.

Clujul își scoate vara toate armele ca să ne țină cât mai aproape de el, să ne dea motive de ieșit din casă în weekend (și ocazional nu doar în weekend). Singura problemă majoră acum este că dacă vrem să mergem la teatru sau operă, sâc, astea două instituții iau și ele vacanță, dar în rest nu ne putem plânge că orașul e „plictisitor”.

Deci, poate ajungem la dilema „concediu vs. rămas în Cluj”. Dar e privilegiu e să ai o astfel de dilemă!

 

Cătălina Mătăsaru

 

Photo by Ylanite Koppens from Pexels

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.