Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

”Păi nu?” de Bogdan Brylinski

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Păi nu?” de Bogdan Brylinski Share ”Păi nu?” de Bogdan Brylinski


Vreți o țară ca afară? Foarte bine, și eu vreau. Vreți să trăiți într-o comunitate civilizată? Excelent, același lucru mi-l doresc și eu. Vreți să vă plimbați prin parc fără să faceți slalom printre excremente și gunoaie? Minunat, sunt total de acord cu voi.

Pentru a face următorul pas în acest deziderat colectiv trebuie să ne răspundem cu toții la întrebarea: cum? E foarte simplu să o dai tot timpul pe autorități. Că ăia nu ne fac, că ăia nu adună, că au bugete de milioane de euro și nu se vede nimic după ele, asta întotdeauna este cea mai bună și mai des folosită scuză. Dacă ai aduna într-o zi toate mucurile de țigară care se aruncă pe jos în acest oraș și le-ai descărca în Piața Mare ți-ar ieși un delușor de mărime medie.

Mai pune peste ambalajele și șervețelele care „ne scapă” când servim prânzul pe stradă și după care nu se mai apleacă nici dracu. Iar peste tot acest delușor devenit munticel dă o glazură de răhăței lăsați în mijlocul trotuarelor de prietenii noștri patrupezi și o să îți iasă o minunată construcție în centrul orașului. De fapt, îmi cer scuze tuturor cățeilor, nu voi îi lăsați în mijlocul trotuarului, ci cei din cealaltă parte a lesei, ăia care vor o țară ca afară.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.