Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

”Începuturile magiei” de Mitichi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”Începuturile magiei” de Mitichi Share ”Începuturile magiei” de Mitichi


12 ani au trecut de când am plecat de la o idee îndrăzneață și de la un eveniment menit să dureze o seară și să fie ceva plăcut pentru oamenii cu care colaborăm. Și acum îmi amintesc că stăteam în Piața Mică, la terasa lui Gianfranco pe atunci “Il Cappuccino”.

Era singura terasă din Piața Mică și noi, 20, 30 de oameni o frecventam aproape în fiecare seară. Se întampla în 2007, spre toamnă și deja aveam 3 ani experiență în modă, derulând campanii pentru micile branduri sibiene, câștigâd un concurs de fotografie la nivel mondial, organizând prezentări de modă pentru mall-ul din oras și chiar produceam emisiuni de divertisment și modă pentru Antena 1 Sibiu.

Stând în Piața Mică cu prietenii și analizând proiectele pe care le derulăm, fiind fascinat de atmosfera feerică din Piață (pe atunci terasa avea umbrele mici din pânză care noaptea se strângeau și astfel puteai admira un cer senin plin cu stele) mi-am spus că ar fi minunat ca lângă noi să defileze modele purtând ținute ravisante. Expunând ideea am fost încurajat de cei prezenți să organizez un show. Am plănuit totul din timp pentru vara următorului an. Am avut sprijin din partea tuturor și am reușit să pun bazele unui show de modă în 3 acte, care pentru mine era copleșitor.

Era “one man show” aproape, nu aveam asistenți sau oameni în echipă care să lucreze. Aveam o grupă de modele și colaboratori care s-au implicat. Am găsit și sponsorizări generoase, pentru că 2008 era an de boom economic, așa că totul a funcționat perfect și am reușit să ofer un show inedit. Pe cât de greu a fost în spate, spunându-mi mereu pe durata organizării că nu mă voi mai inhăma la așa efort, pe atât de generos a fost rezultatul și aprecierea publică, încât am prins instant energie să dau continuitate proiectului. Astfel în următorul an Piața Mică a prins viață, erau deja mai multe terase, și astfel am crescut dimensiunea proiectului. În ritmul acesta am ținut-o an de an. Mereu idei spectaculoase pe care le aplicam, așa s-a construit pasarela peste drumul de acces în piață, apoi extinderea pe zile din anul 4, odată cu implicarea Primariei Municipiului Sibiu în proiect.

Și iată-ne ajunși la 12 ediții. Știam că proiectul va deveni cu adevărat important după a 10-a ediție. Am confirmat și acest lucru ne-a adus capital de încredere și de relaționare. Acum în Feeric participă jurnaliști și organizații extrem de importante la nivel mondial, care pun fashion week-ul de la Sibiu pe harta internațională a celor mai importante proiecte de modă.

Te aștept alături de noi să facem mai mult. Fie că ești pasionat, fie ca ești sponsor și ne poți ajuta, fie că întrevezi interese economice sau ești doar spectator, vino să faci parte din magie și să înțelegi ce e Feeric dincolo de prezentări de modă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.