Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Vorbe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vorbe Share Vorbe


Ia-ți prietenii și du-i la Vorbe, o să îți mulțumească. E genul de loc în care mergi cu drag la orice ocazie, fie că vrei să bei o cafea de dimineață, ai chef de ceva bun de mâncat, sau vrei doar să stai cu niște prieteni la o bere (Hah. Ce concept. Doar o bere).

Vrem să vă povestim acum mai multe despre meniul Vorbe, că despre ambianță și starea de bine mereu prezentă aici v-am mai povestit în alte articole. Mâncarea de la Vorbe e perfectă să-ți satisfaci poftele de „ceva nou”, pentru că preparatele pe care le regăsim aici în meniu nu se încadrează neapărat la acele mâncăruri clasice la care ne gândim atunci când mâncăm în oraș. Mai întâi, avem acele „pintxos”, gustări mici și proaspete pe care ți le poți lua ca aperitiv, sau atunci când ai ciuguli ceva, dar nu ți-e chiar foame. Dar gurmanzii adevărați să stea liniștiți, are Vorbe chestii numa-bune pentru ei: cârnați de casă cu garnitură de varză murată, obraz de vită cu arpacaș, păstrăv întreg cu polenta prăjită și salată verde, șnițel de porc cu salată de cartofi și dulceață de ceapă – you get the point. Niște delicii de încercat.

În timpul săptămânii, dacă luați masa de prânz între orele 12 și 15, cei de la Vorbe vă fac cinste cu supa sau ciorba zilei la orice fel principal comandat. Dacă după această masă copioasă mai e loc și de ceva dulce, atunci te poți răsfăța cu un Staro dark chocolate cake cu topping de fructe de pădure.

Nici la băutură treabă nu stă deloc rău. Multe tipuri de bere, vin, cocktailuri/long drinks, dar și răcoritoare, freshuri sau limonadă pentru acele momente când alcoolul nu este binevenit. Deci, de ce mai ești aici? Vorbe te așteaptă!

Clemenceau 3

0364 110 048

www.facebook.com/vorbe 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută