Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


Un loc cosy, friendly, unde știi că tot timpul vei fi primit cu un zâmbet de oamenii din local: Tortelli Pasta Bar, pentru noi cel mai bun loc în care putem să ne satisfacem poftele de paste. Și pentru că soarele e mai generos, cei de la Tortelli ne așteaptă de acum să ne răsfățăm cu deliciilor lor și pe terasă! Deși, dacă treceți printr-o perioadă mai leneșă și nu doriți să ieșiți din casă, vă puteți comanda prin foodpanda sau Hipmenu direct la domiciliu și să le savurați în pijamale.

 

Conceptul pe care și l-au creat cei de la Tortelli Pasta Bar ni s-a părut mereu unul foarte mișto. Ideea a fost simplă – un local în care clujenii pot mânca paste handmade, cu ingrediente alese, rețete clasice (și nu numai), totul fresh, totul delicios. Cu timpul, meniul Tortelli s-a dezvoltat fain și nu credem că au mai avut vreodată atâtea opțiuni ca acum: paste clasice, la cuptor, specialități de sezon, supe cremă, minunății dulci și chiar și un snack (focaccia, perfectă să-ți deschidă apetitul). Ah, și dacă tot vorbim de specialitățile lor de sezon, am auzit că în curând vor introduce câteva rețete noi, mai de primăvară așa. Fiți cu ochii pe ei să vedeți când vor fi gata de lansat, momentan am înțeles că încă le testează.

Nu credem că e cazul să vă facem noi recomandări de la Tortelli – meniul e variat și depinde de ce poftiți în momentul vizitei. Dar vă zicem, în schimb, să nu săriți peste recomandarea lor de vin, căci astfel vă puteți bucura de o experiență completă.

Str. Virgil Fulicea nr.2

www.facebook.com/TortelliPastaBar 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută