Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

SFG – Serile Filmului Gay

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii SFG – Serile Filmului Gay Share SFG – Serile Filmului Gay


Singurul festival internațional de film LGBTQ din România se întoarce! Ajuns la cea de-a XIII-a ediție, SFG – Serile Filmului Gay ” se va desfășura între 15 și 21 aprilie la Cluj-Napoca, iar intrarea la toate evenimentele din festival va fi liberă.

În competiția pentru cele cinci premii ale festivalului s-au înscris în acest an nu mai puțin de 916 filme din 87 de țări, echipa de selecție acceptând pentru proiecțiile din festival 74 de pelicule: scurtmetraje, lungmetraje și documentare, însumând în total peste 45 de ore de artă queer.

SFG – Serile Filmului Gay

Pornind de la premisa că peisajul media este deseori inundat de mesaje greșite, contaminate de prejudecăți și de stereotipii, acest festival este o punte de comunicare prin cultură și deschidere către societatea civilă, fiind un prilej de a cunoaște mai bine comunitatea LGBTQIA din România și problemele cu care se confruntă aceasta zi de zi.

Festivalul Internațional de Film „Serile Filmului Gay ” este un eveniment organizat de asociația LGBTQ clujeană PRIDE România și se va desfășura în următoarele locații: Urania Palace, Cinema ARTA (în foaierul cinematografului), British Council, Bastionul Croitorilor, REACTOR și Club Delirio.

Deschiderea festivalului va avea loc luni, 15 aprilie, de la ora 19:00 cu proiecția filmului Pâine neagră / Pa negre (r. Agustí Villaronga), oferit de Ambasada Spaniei la București.

15-21 aprilie

Diferite locuri din Cluj-Napoca

www.facebook.com/SFGCluj

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.