Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: DOT și Visuin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: DOT și Visuin Share Nou în oraș: DOT și Visuin


Surpriză: în această ediție vă povestim despre 2 locuri noi din Cluj!

DOT

Nou în oraș: DOT și Visuin

Cine spune că nu poți mânca toast la orice oră? Pentru că DOT spune contrariul! Numele este, de fapt, acronimul de la „district of toast”, produsul lor principal fiind această pâine prăjită. Ceva simplu în esență, dar la care se adăugă ceva twisturi pentru mai multe rezultate foarte delicioase (precum o combinație de brânză caju și morcovi afumați, sau chiar bunătăți dulci pentru pofticioși). La DOT regăsim și cafea de specialitate, bere artizanală, cocktailuri super bune ce pot fi luate și acasă la sticlă. Mergi la DOT și vei vedea cum un simplu toast poate fi ceva extraordinar de bun (deși la DOT toasturile nu prea sunt simple, ce-i drept, dar înțelegi ideea).

Str. Potaissa 10

www.facebook.com/districtoftoast 

 

Visuin

Nou în oraș: DOT și Visuin

Vorbim acum despre o „băutorie cu șmâc”. Visuin e un bar micuț născut din viziunea a doi barmani – Silviu și „Ceaina” (aka Silviu Popa și Adrian Miron) – așa că stăm foarte bine la capitolul băutură. Despre meniul Visuin se pot spune multe, însă în acest caz toate drumurile duc la cocktailuri (deși te poți bucura și de o bere craft sau ceva de ciugulit). Dar cocktailurile de aici o să te cucerească, pentru că sunt deosebite, chiar surprinzătoare uneori. Ocazional vin în vizită și alți barmani cunoscuți pentru a încânta oaspeții cu alte combinații super bune, așa că sunt de urmărit online.

Practic, Visuin e cam genul de loc în care vrei să-ți începi seara și după câteva ore uiți să mai pleci. Sună-ți gașca cât de repede și trece-le pragul la un „test”.

Strada Fortăreței nr. 12

www.facebook.com/visuin.nutahouse

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută