Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Interviu | Iosif Salak, Director Masterfol

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interviu | Iosif Salak, Director Masterfol Share Interviu | Iosif Salak, Director Masterfol


De la un mic atelier de reparat parbrize, la singurul atelier din Europa partener Select Pro, campania derulată de Eastman Chemical Company, cam așa poți descrie pe scurt cei 19 ani în care Masterfol există pe piața clujeană.

La ei te duci dacă ai nevoie de folii pentru geamuri (fie pentru mașină sau clădiri), colantări auto, paint protection, reparații parbrize, sau alte lucruri de genul, și poți sta liniștit că ești pe mâini bune. Calitatea serviciilor lor nu a fost apreciată doar de publicul clujean care apelează la serviciile lor, dar vestea că cei de la Masterfol fac treabă bună a ajuns chiar până în SUA. Așa că, am stat la o poveste scurtă cu Iosif Salak, directorul Masterfol, să înțelegem exact ce înseamnă alinierea companiei la conceptul Select Pro și care ar fi beneficiile acestor folii. Lectură plăcută!

 

1. Cum începe povestea Masterfol?

Masterfol s-a născut în anul 2000, într-un mic atelier auto, de pe Calea Dorobanţilor. Primul serviciu prestat de noi a fost reparaţia de parbrize. Tehnica acestui serviciu a fost importat din SUA şi s-a bucurat de un succes extraordinar pe piaţa clujeană.

După câţiva ani de activitate, am dorit să aducem încă un serviciu interesant pentru posesorii de automobile din Cluj-Napoca, astfel am ales montarea foliilor LLumar, importate de asemenea din SUA.

În cei 19 ani de activitate, ne-am dezvoltat paleta de servicii, cu alte produse din categoria foliilor, iar la ora actuală putem să enumerăm printre ele foliile pentru geamurile clădirilor, foliile pentru geamurile auto, colantarea maşinilor în orice culoare posibilă şi imposibilă, iar nu în ultimul rând foliile Paint Protection, pentru protecţia caroseriei împotriva loviturilor zilnice.

2. Am văzut recent că ați devenit parteneri Select Pro. Ce presupune acest parteneriat?

Producătorul Eastman Chemical Company a dezvoltat un concept prin care foliile de ultimă generaţie sunt puse la doar la dispoziţia celor care asigura un nivel foarte ridicat de calitate, privind atât serviciile oferite cât şi relaţiile cu clienţii. Foliile LLumar Stratos reprezintă ultimele invenţii în materie de folii auto, fiind fabricate cu tehnologia cu nanoparticule de ceramică numită Stratos Hybrid Matrix. Această tehnologie specială asigură un nivel de protecţie solară la un nivel nemaiîntâlnit până acum. De altfel, suntem prima şi deocamdată singura companie din Europa cu care Eastman Chemical Company a semnat un astfel de parteneriat.

3. Cum v-ați simțit când ați aflat că sunteți singura companie din toată Europa care a fost selectată?

Am simţit o mândrie pentru performanța atinsă. Este dovada că și în România se poate face performanță, important este să vrei acest lucru.

4. Care sunt criteriile ca o companie să devină partener?

Eastman Chemical Company a creat parteneriatul Select Pro prin care a fixat o serie de condiții ce trebuie îndeplinite de către o companie pentru a putea monta aceste folii pe autovehicule. Astfel, se analizează cu foarte mare atenție calitatea lucrărilor, procedurile din firmă, calitatea tratării clienților, spațiile de primire și cele de lucru, condițiile de lucru, PR-ul de care se bucură firma montatoare în zona sa de influență. De asemenea, se ține cont și de rulajul mare de folii din anul anterior.

5. Acest parteneriat a fost un scop la care ați lucrat, sau a venit ca o recunoaștere din partea Eastman Chemical Company?

A fost o surpriză enormă şi da, este recunoaşterea muncii noastre în cei 19 ani de când oferim calitate şi confort, pentru posesorii de automobile din Cluj-Napoca.

7. Ce trebuie să facă Masterfol pentru a menține parteneriatul Select Pro?

Să continuăm să oferim calitate şi profesionalism. Parteneriatul SelectPro nu se dă pe viaţă, vom fi auditaţi în fiecare an şi verificaţi dacă menţinem acele standarde înalte prevăzute în contract. Mai pe scurt, trebuie doar să ne ţinem de treaba într-un mod foarte serios.

8. Ce beneficii aduc foliile STRATOS?

Foliile ceramice STRATOS asigură protecţie solară nemaiîntâlnita până la ora actuală, având o claritate uluitoare, fără să scadă recepţia semnalelor Radio, GSM şi GPS + blochează peste 99% din radiaţiile UV.

De exemplu, folia STRATOS cu 15% transparență reflectă 63% energie solară iar foliile STRATOS cu 35% transparență reflectă 58% energie solară. Foliile sunt acoperite cu multe straturi de nanoparticule de ceramică, milioane de particule care absorb căldura, blochează razele infraroşii şi dispersează căldura în exteriorul geamurilor.

9. Cu ce se diferențiază ele de alte folii de pe piață?

Foliile STRATOS sunt rezultatul a peste 65 de ani de experienţă şi cercetare din partea celui mai mare producător de folii auto din lume. Diferenţa faţă de alte folii este că oferă rezultate pentru cei care au aşteptări mari. Foliile STRATOS aduc rezultatele dorite pentru cei care doresc best of din gama foliilor auto!

10. Ce planuri are Masterfol pe viitor?

Dorinţa noastră este să ajutăm cât mai mulţi posesori de autoturisme să scape de căldura solară, să le asigurăm condiţii cât mai plăcute pentru călătoriile cu maşina şi nu doar să asigurăm condiţii plăcute dar şi să fie şi sigure. Să nu uităm că foliile reţin cioburile în caz de spargere accidentală şi evident nu permit ca obiectele din maşina să se vadă, astfel încât nu va mai fi tentant pentru hoţi să spargă maşina.

Pe lângă astea să oferim în continuare servicii de aplicare a foliilor de protecţie pe caroseria maşinilor pentru a proteja lacul şi vopseaua de zgârieturi sau lovituri de pietriş.

Să continuăm şi cu serviciul de colantare profesională (wrapping auto pentru cunoscători). Prin acest serviciu transformăm maşinile astfel încât să fie unice prin nebunia de culori din care au posibilitatea să aleagă. Pe scurt, dorim să oferim experiența condusului luxos în continuare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.