Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Concert OCS

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert OCS Share Concert OCS


Deja știți că noi suntem regulars la /FORM SPACE. Câteodată mergem teleghidați acolo, chiar și fără să știm dinainte ce party e, cine cântă sau care e tematica, pentru că știm că tot timpul ba ne întâlnim cu ceva prieten și povestim până în zori, ba avem un mega workout pe muzică. Weekendurile noastre practic sunt mereu ocupate cu /FORM.
E un spațiu mult prea versatil pentru a fi limitat la o categorie sau alta, și orice party de-al lor va fi plin de distracție și muzică mișto. De aceea, în /FORM poți asculta și Inna și Vița de Vie și -adaugă aici alt nume de artist sau trupă super diferit-, pentru că acest club și-a propus doar să fie un spațiu de muzică, fără să conteze neapărat de care muzică. Dacă astmosfera e faină, se merge înainte.

Și pentru că vorbim de atmosferă faină, pe 20 aprilie vom fi negreșit prezenți concertul Omul cu Șobolani, cea mai cea trupă de rock alternativ românească, care de vreo 2 decenii excelează în a crea muzică underground autohtonă. Omul cu Șobolani poate e trupa pe care o ascultai cel mai mult în liceu, sau trupa la care ai fost prima dată la un concet. OCS are ceva de „prima trupă”, de prieten muzical de nădejde, iar aparițiile lor pe scenă reușesc să fie spectaculoase chiar dacă, în fond, ele sunt destul de simple: fără aroganțe, doar cu muzică. Haideți în /FORM să le ziceți iar că dați 2 beri goale pentru una plină, să cântați oda din Piața Romană și alte nebunii. N-o să regretați deloc!

 

20 aprilie
/FORM SPACE
www.facebook.com/formspace.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.