Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

ANA-MARIA NEGRILĂ | Despre cartea SF & Fantasy la Final Frontier

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ANA-MARIA NEGRILĂ | Despre cartea SF & Fantasy la Final Frontier Share ANA-MARIA NEGRILĂ | Despre cartea SF & Fantasy la Final Frontier


Îmi place ideea de târg, dar și cea de târg de carte care oferă și alte activități dedicate celor pasionați în domeniul SF. Am văzut modelul acesta în anii ‘90 la evenimentele Eurocon la care am participat. La Gaudeamus și Bookfest te duci doar ca cititor, te calci în picioare la evenimente, treci peste cei care participă la lansări în mijlocul drumului, iar ca autor strigi la un microfon încercând să acoperi rumoarea din jur. Prefer Final Frontier ca autor, pentru că am un loc liniștit unde să lansez cărțile (și nu întâmplător am lansat la Final Frontier trei dintre ultimele patru cărți scrise), un spațiu unde să discut cu cititorii, pentru că în ultimii patru ani a existat o sală dedicată acestui scop.  Îmi place și ca fan SF, pentru standurile și activitățile care au loc.

Îmi place și ca locație, întotdeauna a fost în centrul capitalei, într-un loc în care se ajungea ușor, iar din 2018 a fost găzduit de Universitatea Dimitrie Cantemir. Este un târg relaxant în care fiecare găsește ce dorește, cărți, boardgames, figurine, ateliere, concursuri de cosplay etc. Prin urmare, îmi face plăcere să vin la Final Frontier nu numai ca autor, ci și ca persoană pasionată de SF&F, cu tot ce presupune acesta.

Cityzen ANA-MARIA NEGRILĂ – Scriitoare SF („Împăratul gheţurilor”, seria „Stelarium”), doctor în literatura veche, invitat special a Final Frontier, târgul de carte SF (13-14 aprilie)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.