Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

A la Tarte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A la Tarte Share A la Tarte


Bucătăria franceză are un loc special în inimile noastre. E delicioasă, decadentă, plină de unt și de brânzeturi cremoase, perfectă pentru gusturile noastre. Iar A la Tarte aduce tot ce-i mai bun din bucătăria franceză: quiche-urile și deserturile.

A la Tarte este ca un bistro micuț dar primitor ascuns pe o străduță pariziană. Decorat cu gust și fără prea multe elemente care să-ți fure ochii, accentul se pune pe deliciile pe care le regăsim aici. Abia deschizi ușa și privirea-ți pică pe dreapta, acolo unde stau toate quiche-urile și deserturile lor, puse le vedere să vezi exact ce îți comanzi. Quiche-urile sunt perfect coapte și pline de gust, iar tartele dulci reușesc să balanseze cu succes diversele ingrediente, astfel încât să se simtă fiecare exact cât trebuie. Dacă vreți o masă rapidă și savuroasă, A la Tarte e musai. Trebuie să începeți cu felul principal, adică quiche-urile. Au acum în meniu și câteva mini quiche-uri de post, cu legume, lapte de cocoș, tofu și alte ingrediente vegane numai bune de savurat. Sau, poate vreți să încercați noul Quiche Andalouse cu chorizo ardei copt, busuioc și ardei iute, topped cu niște mozzarela pentru a se lega toată povestea. La capitolul dulciuri, vă recomandăm un deșert clasic: o tarta cu vanilie și căpșuni să vă bucurați cu adevărat de gustul primăverii.

I.C Brătianu 35-37

0758 539 936

facebook.com/alatartecluj

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.