Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

2 to do cu Horia Ghibuţiu 12-18 aprilie 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 2 to do cu Horia Ghibuţiu 12-18 aprilie 2019 Share 2 to do cu Horia Ghibuţiu 12-18 aprilie 2019


Horia Ghibuţiu ne recomandă două evenimente, pe care nu ar trebui să le ratezi!

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 11.00 – Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir

Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) găzduiește în weekend (sâmbătă, 13 – duminică, 14 aprilie), între orele 11.00-19.00, evenimentul Final Frontier #8 – singurul târg de carte SF & Fantasy. Intrarea e liberă, însă nu doar acesta e motivul pentru care vă îndemn să vă alăturați fanilor, #DragoniiDeBibliotecă, acestor genuri literare atât de speciale. Ca la edițiile precedente, veți găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Herald și mulți alții. Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care vă va dezvălui secretele unei autoare de succes. Organizatorii vă îmbie la standul Mercusys, puteți să vă bucurați de premiile puse în joc. Intrați în competiția de HearthStone 1 vs. 1 și câștigați dispozitive Mercusys, și nu ratați primul router Gigabit al companiei, Mercusys AC12G, expus în premieră pentru publicul din România. Partea voastră favorită la acest târg ar putea fi cea legată de faptul  că anul acesta sunteți așteptați la un nou concurs de cosplay. Bonus: ateliere cu profesioniști în care puteți învăța mai multe despre crearea propriului personaj pentru cosplay.

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 20.00 – Dirty Shirt, la Quantic

Va fi o seară specială, deoarece Dirty Shirt reprezintă, dincolo de numele ușchit, o formație specială. Băieții ăștia, care au fost invitați să cânte live la Rock FM, în emisiunea „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” de vineri, 12 aprilie, sunt o apariție cu totul originală. De la modul în care amestecă metalul cu folclorul, ca să numesc doar două genuri mari, la limbile în care cântă. Primăvara asta au lansat albumul „Letchology”, tocmai s-au întors din Franța unde au fost primiți cu ovații, și, nu în ultimul rând, trupa apare pe afișul Wacken Open Air 2019, un festival de metale rare și grele. „Băieții cu cămașa murdară” vor concerta în Germania în calitate de invitați, după ce în anul 2014 au câștigat premiul al doilea în cadrul Wacken Metal Battle. În tot cazul, vă invit să nu ratați cântarea din Quantic, Dirty Shirt călătorește mult și e o pasăre rară!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută