Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Sibiu pe gratis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiu pe gratis Share Sibiu pe gratis


Antrenamente Maraton

Cei care s-au înscris la Maratonul Internațional Sibiu și vor să se pregătească intens pentru data de 1 iunie, au ocazia să facă acest lucru alături de un grup mai mare de sportivi. Și în acest an, cei de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu vă pot ajuta să vă depășiți limitele pentru că deși „alergatul este o cursă cu tine însuți, adesea, sprijinul găștii și un sfat la momentul potrivit pot schimba radical lucrurile”, spun aceștia. Dacă vreți doar să faceți puțină mișcare în aer liber, sunteți de asemenea așteptați în parc, alături de ceilalți. Cine știe… poate vă vor convinge chiar să vă înscrieți.

Așadar, pregătiți-vă pentru un antrenament ca la carte și multă voie bună, de trei ori pe săptămână, în aer liber. Participarea la antrenamente este gratuită. Întâlnirile au loc în fiecare marți și joi, de la ora 18:30, și sâmbătă, de la 09:00, în parcul Sub Arini, la Stadion.

 

Târgul cărților

Cărți cu parfum de istorie, altele mai noi și frumos copertate, stau una lângă alta cu miile pe strada Teliuc nr. 8. Frumoasa curte, de acum acoperită, este deja cunoscută celor cărora le place nespus să lectureze în timpul liber. Câteva mii de cărți așteaptă să fie descoperite, în curtea depozitului. Înainte de Paști, pe 14 aprilie va avea loc o ediție specială a târgului, iar doritorii sunt așteptați între orele 10 și 14 să își facă aprovizionarea cu porția de cultură.

 

Stand-up în librărie

Ignacio Perini, poet, jurnalist și producător cultural din Argentina, se oprește pentru câteva ore la Sibiu, cu un spectacol savuros, „Lover. Loser”. Este vorba mai exact despre un performance de poezie pe care autorul îl face la Humanitas, în cadrul unui turneu cu poeziile lui prin Europa. Ediția bilingvă (RO-EN) a creațiilor lui, publicată de „Cartea de după”, va putea fi răsfoită în cadrul evenimentului. Perini va fi la Sibiu pe 24 aprilie, între 18 și 19.

 

Mașini retro în centru

Mașini de epocă dintre cele mai deosebite vor fi prezentate la Sibiu, pe 21 aprilie. Și de această dată, evenimentul va fi găzduit în centrul orașului, iar automobilele vor putea fi admirate încă de la prima oră a dimineții. Parada este organizată de Retromobil Club România și are loc în mai multe locații din țară. Evenimentul va începe la ora 10:00 și va fi găzduit în Piața Mare a Sibiului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.