Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

”#PiețeLibere de musai” de Bogdan Brylinski

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”#PiețeLibere de musai” de Bogdan Brylinski Share ”#PiețeLibere de musai” de Bogdan Brylinski


Centrul Sibiului e o minunăție la prima oră a zilei, înainte să năvălească grupurile de turiști și să se umple de mașini. Puține lucruri sunt mai faine decât o cafea, la soare, pe o bancă în Piață Mare sau la umbra, în Huet. Nu durează mult momentul asta de liniște. La 8 deja nu mai poți aruncă un ac în Piața Huet, până la 9 e plină ochi și Piața Mică și toată liniștea s-a dus pe apa sâmbetei. Oriunde ai vrea să mergi, trebuie să faci slalom printre mașini.

În decurs de o oră, două dintre cele trei se transformă din piață în parcare. “Veniți la Sibiu să ne vedeți parcările!”. Cu un pic de noroc, dați și peste un Ferarri, un Lamborghini, să aveți ce arată acasă copiilor. “Să vezi ce chestie tare am văzut la Sibiu, era un turn înalt, faain, cu ceas, îl păzea un I8. Best city break ever!”.

În următorii 5 ani e obligatoriu să golim cele două piețe de mașini dacă ne dorim mai mult pentru orașul asta. Sunt două spații urbane, printre cele mai frumoase din țara, și e păcat să nu le dăm importanța cuvenită și să nu ne putem bucura corespunzător de ele. Să fie #PiețeLibere!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.