Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


GASTRONOMIE

Transilvanian Brunch

Asociația My Transilvania organizează un nou brunch în aer liber. De această dată, evenimentul va avea loc la Stejărișu, în curtea Casei Parohiale Evanghelice. Cei prezenți se vor putea bucura de un meniu format din specialități locale de sezon, dar și de o plimbare prin sat și o vizită la biserica fortificată. În ultima parte a evenimentului, timp de o oră, atât adulții cât și copiii vor putea să arate cât de meșteri sunt, în cadrul atelierelor pregătite de organizatori.

CÂND: 20 aprilie

PREȚ: 100 lei/ persoană

 

TEATRU

„Regulile jocului”, la GONG

Spectacolul Teatrului pentru Copii și Tineret GONG, „Regulile jocului”, le vorbește tinerilor despre forța distrugătoare a războaielor și puterea salvatoare a imaginației. Povestea lui Nama și a lui Oldo, doi copii, victime și totodată supraviețuitori ai ultimului dintre războaie, este spusă pe scena teatrului sibian într-un spectacol de o oră.

CÂND: 12 aprilie

PREȚ: 9 lei

 

„Steaua fără nume”, avanpremieră

Florin Coșuleț prezintă în a doua jumătate a lunii aprilie avanpremiera spectacolului intitulat „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian. Comedie romantică, spectacolul prezintă povestea de dragoste dintre Mona şi profesorul Miroiu, două personaje care se întâlnesc întâmplător într-o gară de provincie. În distribuția spectacolului vom reîntâlni actori precum Cătălin Pătru, Cendana Trifan, Adrian Neacșu, Serenela Mureșan, Florin Coșuleț și Mihai Coman.

CÂND: 20 aprilie

PREȚ: 20/25 lei

 

FILM

„Lemonade”, în deschiderea Este Film

ESTE FILM Festival aduce în deschiderea ediției a patra filmul „Lemonade”, în regia Ioanei Uricaru. Filmul va fi prezentat în premieră la Sibiu miercuri, la sala Aula Magna ULBS, în prezența a doi dintre actori, Mălina Manovici și Milan Hurduc.

Filmul o prezintă pe Mara, o mamă singură în vârstă de 30 de ani, care se căsătorește cu un american, Daniel, în timp ce se află în Statele Unite cu un job temporar de asistentă medicală. Atunci când parcursul ei pentru a obține cartea verde ia o turnură neașteptată, Mara este silită să se confrunte cu un adevăr neplăcut.

Lemonade a luat premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul de Film de la Sarajevo 2018.

CÂND: 17 aprilie

PREȚ: 12 lei

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută