Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Idei de city break | BADEN-BADEN  

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Idei de city break | BADEN-BADEN    Share Idei de city break | BADEN-BADEN   


 

De ce merită vizitat?

Pentru că e unul dintre cele mai cunoscute orașe balneare din lume, un adevărat paradis pentru iubitorii de spa și natură.

 

De la mijlocul lunii iunie, o nouă destinație perfectă pentru un city break se adaugă rețelei de rute a aeroportului sibian: Baden-Baden. Micul orășel din sud-vestul Germaniei e un adevărat muzeu al culturii balneare antice, cunoscut mai ales pentru minunatele sale centre spa, cele mai populare fiind Kurhaus, Friedrichsbad și Caracalla. Fiind situat la poalele munților Pădurea Neagră, orașul e înconjurat de peisaje somptuoase, castele, livezi și vii, unde puteți degusta din vinurile regiunii. Revenind în Baden-Baden, un alt mare atuu al orașului e cultura. Trecutul fascinant și bogat al orașului îl puteți explora pe îndelete la Muzeul Baden-Baden. Clădirea modernă și spectaculoasă a Muzeului Frieder Burda găzduiește o colecție de artă modernă impresionantă, cu lucrări semnate de artiști precum Picasso, Warhol, Pollock, Gerhard Richter sau Baselitz. Un alt obiectiv de neratat e Festspielhaus, opera din Baden-Baden, cunoscută nu doar pentru mărimea sa, ci și pentru programul eclectic. Tot în universul muzical, puteți descoperi Casa lui Brahms.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută