Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

DOI X Record Store Day pe 14 aprilie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii DOI X Record Store Day pe 14 aprilie Share DOI X Record Store Day pe 14 aprilie


Muzică live, oameni faini și colecții limitate cu albume pe discuri de vinyl – asta se anunță la Record Store Day, pe 14 aprilie, care va transforma DOI, noul spațiu de evenimente semnat Simbio – într-un univers sonor. Și dacă tot dăm muzica mai tare-n boxe, The Mono Jacks, om la lună, FiRMA, Jean Gavril și  Mazdrunka ne vor cânta live-unplugged. 

Și pentru o experiență cu un beat și bass cât mai intens, îl vom avea alături pe Alexandru Anghel, care ne-a pregătit o selecție de muzici gata să ne bucure simțurile: discuri de vinyl din colecția personală, discuri noi de la Universal Music și Roton (Warner Music), discuri rare de la Pure Indie Records, dar și discuri de vinyl lansate special de Record Store Day, toate pregătite să plece cu voi acasă.

Pe lângă muzică live unplugged, colecții de discuri și atmosferă ca la Simbio acasă, pregătiți-vă să descoperiți atât artiștii, cât și spațiul DOI, cu ajutorul celor de Polaroid Originals, care vor imortaliza întreaga experiență cu niște camere foto instant Polaroid, atât vintage cât și moderne.

Intrarea este liberă, iar concertele vor avea loc în intervalul 12.00-16.00, locurile pentru acestea fiind limitate la 100 de persoane; pentru ocuparea unui loc, așteptăm mesajele voastre la doi@simbio.ro.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.