Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Concurs de mers pe jos, în Muzeul ASTRA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs de mers pe jos, în Muzeul ASTRA Share Concurs de mers pe jos, în Muzeul ASTRA


Conferința Națională a Tinerilor cu Scleroză Multiplă este marcată anul acesta la Sibiu printr-un eveniment deosebit – o competiție de mers pe jos, denumită „MS Walk”.

Organizatorii își propun ca prin intermediul concursului de mers pe jos să ajute la conștientizarea acestei afecțiuni și a impactului pe care îl are asupra persoanelor tinere, cu vârste cuprinse între 20 și 40 ani.

Campania internațională World Multiple Sclerosis Day din acest an se axează pe simptomele invizibile ale sclerozei multiple – fatigabilitate, mobilitate, probleme de vedere, durere, amețeli, amorțeli, parestezii, spasticitate, disfuncții intestinale și sexuale, probleme de deglutiție, sensibilitate la căldură, depresie și anxietate etc. și atrage atenția asupra impactului social, economic și psihologic pe care SM îl are asupra persoanei afectate dar și asupra familiei și întregii societăți.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.