Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Berea artizanală, un trend care ia amploare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Berea artizanală, un trend care ia amploare Share Berea artizanală, un trend care ia amploare


Cu siguranță ați auzit măcar o dată până acum de berea artizanală sau ați observat-o în meniul vreunui local. În ultimii ani, acest tip de bere a devenit tot mai popular și poate fi considerat un adevărat fenomen. Iubitorii de bere sunt foarte interesați să deguste produse artizanale, astfel încât, ne-am îndreptat atenția spre producătorii de bere artizanală din Sibiu și împrejurimi. În plus, în Sibiu există și un festival dedicat berii artizanale, Craft Fest Sibiu, care în acest an va avea loc între 6 și 8 septembrie. Până atunci, iată cu ce beri ne putem delecta.  

 

1717 e o bere care împrumută câte ceva din personalitatea sibienilor și a Sibiului. Numele are legătură cu anul 1717, atunci când pe actuala stradă a Turnului a fost construită prima fabrică de bere

Urban IPA e o bere nepasteurizată și nefiltrată, produsă în Sibiu, exclusiv din ingrediente naturale. Spre deosebire de berea clasică, Urban IPA are o savoare mult mai puternică și o diversitate mai mare a aromelor.

 

SB reprezintă Sibiul prin trei valori care îl definesc: simplitate, tradiție și calitate. Pe eticheta sticlelor de bere se regăsesc motive și culori din portul tradițional popular săliștean.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută